2016-09-26, 19:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato przyszło, bocian leci, wnet pojawią się nam dzieci!!
Cytat:
Napisane przez Natuś-77
Agu, odważniara z ciebie  żeby tak od razu dzieciakom się pokazywać
Kasptak , a ty jak się czujesz?
Dostanę chyba zawału, mój pracuje 8 dzień z rzędu w tym 4x 10 ha, 2 x 13ha, plus nocka 14-sto godzinna, dziś poszedł na 11 i...zostanie pewnie do 22 a jeszcze mi zapowiada, że jakiejś kolesiance wypadł pogrzeb w weekend i on musi za nią pójść. Powiedziałam mu, że naślę PIP i niech jego szanowny szef (de facto młody gówniarz) ruszy grube doopsko i przyjdzie choć raz popracować w weekend a nie on będzie tyrał po 14 dni z rzędu 
No nie odpuszczę naślę PIP 
|
A u Twojego męża w pracy ktoś słyszał o kodeksie i prawie pracy?? Jak pracuje na etat to max 12... Ja już mam dziś dość, jeszcze ta choroba mnie dobija. U mojego w pracy też pomor, wszystkie chore, jego też bierze, więc chyba nie pojedziemy do stolycy na"biegnij warszawo". Jutro podpisujemy umowę leasingowa-dodatkowo się wqwilam, bo myślałam, że jak sobie kupił i na swoją firmę to mi to lotto, ale mamy wspólnotę majątkową i dooopa[emoji35] coś dziś nastroju nie mam, czyżby pms?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------
14 dni z rzędu??? To jest skandal!!! U mnie w firmie by mnie zabili jakbym tak.zrobiła grafik
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|