Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo - lutowe mamusie 2013 - część XXV:D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-26, 19:49   #2711
insolito
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 - część... kolejna :D

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

mialam wam pisac ale w koncu mi sie nie chcialo to napisze teraz w mikro skrocie...
tamten caly tydzien Kubson byl w domu, niby kaszel ale tak naprawde to bardziej moje "lenistwo" wynikajace z bolu.
w kazdym badz razie bedac z nim zauwazylam jaki on juz jest "dorosly" nie wiem czy to byl jakis skok, przeskok czy inny rzut mlotem ale w porownaniu z wczesniejszym tyg to poprostu nie to dziecko. Tak sie zmienil na plus (choc wczesniej tez nie moglam narzekac)

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

jejku, jak sobie przypomne wpadke Kuby jakis czas temu z naszym materacem to
zlulal sie oczywiscie na nasz materac niczym niezabezpieczony. dokimalismy jakos do rana a rano dawaj - akcja materac a ze mamy 200x220 to chyba nie musze mowic jakiego wku.rwa mial maz ale rzeczywiscie roboty od groma. wazy to diabelstwo tyle ze glowa mala, a on sam musial go przytachac na balkon - tu juz byl nerw nr 1. potem musial go na naszym mikro balkonie w cudowny sposob obrocic bo postawil go mokra czescia do sciany () wiec tu nastapil nerwo-wku.rw. Potem wieczorem musial go znow przyniesc do sypialni - juz wk.rw porzadny a na koniec -wisienka na torcie tak sie nameczyl z zalozeniem na niego pokrowca ze tu juz brakuje mi przymiotnika do opisu poziomu jego "zdenerwowania"
takze, kochana, lec czym predzej po te podklady

jakby Cie cos bolalo to uwierz, ze bys pamietala

BYlam dzis u tego fizjo. pomasowal doopcie znow i bol kosci ogonowej minal ten gruszkowaty dalej boli ale ciesze sie ze chociaz ta ogonowka mi odpadla.
przekladajac mi dzis noge tak mnie zabolalo ze az sie poplakalam, choc tu w 99% zadzialay hormony no ale co sie chlopina zestresowal to szok
ma sie odezwac i dac namiary na jakiegos cudotworce, ktory zajmuje sie typowo ciazowkami z takim szczesciem jak ja
bo on mowi ze mial to teoretycznie wyjasnione co i jak robic ale doswiadczenie ma zerowe. i nie chce kombinowac poprostu. wie kiedy ma powiedziec stop i dobrze
a mowi ze jest np. taki facio w walbrzuchu (bosz, toc to koniec swiata normalnie ) ktory normalnie "samym wzrokiem leczy" facet ma 40 lat doswiadczenia z ciazowkami i cuda tworzy. no ale to daleko strasznie inarazie moze da namiar na warszawe, tam tez ponoc jakas babeczka fajna jest.

a dzis na wizycie u gina babka uczyla mnie jak schodzic z lozka a idac na wizyte ledwo zdazylam na swiatlach

a jeszcze co do wizyty - serduszko ok i tetno tez szyjka dluga i zamknieta a tej szyjki balam sie njbardziej no ale zeby nie bylo tak hiper super piknie to mlody wazy 2600
miesiac temu wazyl 1300
wazy duzo, bardzo za duzo ale tragedii jeszcze nie ma, niby
jestem teraz 32/33 a wg wagi wychodzi 35/36
i co najlepsze - przez ten miesiac przytylam malo, brzuch na oko mam maly, cukry idealne. no cuda jakies

takze jest wesolo
ale, ale... pocieszam sie, bo z kuba bylo identyko!!! az po powrocie spr stara karte ciazy i w 33 tyg Kuba wazyl niby 2700/2800 !!! potem przystopowal i urodzil sie z normlana waga. takze az tak sie tym nie przejmuje bo moze bedzie podobnie.a jak nie to najwyzej bedzie klocus. w koncu nie ja pierwsza bede rodzic dziecia 6kg
grunt ze zdrowy. nastepna wizyta za 2,5 tyg i zobaczymy co dalej.
Jejku,współczuję doświadczeń. na kiedy masz tp bo mi wylecialo.
Piotrek wg usg w 38 tyg ważył 2500. Pamiętam właśnie jak się stresowalas bo Kuba miał być olbrzymem.
Jak rodzilam Michał to obok była babka,która urodziła chłopca wazacego 4600. Pierwszy porod,a ona skubana nawet nie pękła i Szyc jej nie trzeba było.
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Chwale sie dziś bylismy pierwszy raz na leczeniu u dentysty jeden zabek wykeczony drugi zatruty za tydzien na dotrucie idziemy ale sie przejechalam bo obiecalam jak wszystkie wykeczy ciastoline dentystę , ale pani pielegniarka mówi ze taki dzielny ze mama kupi juz no i trzeba zamówić
Kurde,ja sobie nie wyobrazam Piotra u dentysty. Gratki dla Jula,dzielny chlopiec.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora