|
Dot.: Czy jestem dla niego zbyt pobłażliwa?
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;65744931]Jak dla mnie, to wy do siebie po prostu nie pasujecie. Chciałabyś żeby facet był kimś, kim nie jest. Czy nie lepiej byłoby poszukać innego faceta i zacząć jakis satysfakcjonujący związek? Ewidentnie chciałabyś faceta który będzie Ci robił niespodzianki, będzie chciał z Tobą wychodzić, będzie Cię odbierał ze studiów itd. Twój taki nie jest.
A to niestety nie działa na zasadzie lustra. Nie zacznie ci robić prezentów dlatego że ty mu dajesz prezenty. Nie będzie odczuwał przyjemności z wyjścia na kawę, jeśli nie lubi z Tobą wychodzić na kawę. No na siłę jak widać go nie zmienisz. Może taki ma charakter a może mu mało zależy, kto wie...
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------
I serio codziennie chodzisz przy nim w dziurawych ciuchach? Ja bym się źle czuła sama ze sobą,jakbym wiedziała, że mam podarte ciuchy. Ja rozumiem jak raz po domu się zdarzy w starych ciuchach chodzić i np sprzątać, ale wychodzić tak do ludzi to trochę lipa. A z relacji autorki wynika że on tak chodzi ciągle.
Serio chciałabyś wychodzić na miasto z facetem z dziurą na tyłku na spodniach?[/QUOTE]
Ty możesz nie chcieć wychodzić z facetem z dziurą na tyłku, a on może mnie kaprys żeby w takich spodniach chodzić. Dlatego trzeba sobie odpowiednio dobrać partnera, a nie matkować dorosłemu facetowi i mówić mu jak ma wyglądać.
Dla ciebie ubiór jest istotny = szukasz osoby dla której również.
Edytowane przez 201701121406
Czas edycji: 2016-09-26 o 23:25
|