2008-02-12, 20:13
|
|
nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś...
|
Dot.: Luty :)
Cytat:
Napisane przez czarnachinka
Z kreseczką, w odcieniach fioletu, pierwszy - coś niesamowitego
Nie wiem już jak wyrażać swoje zachwyty  Masz dar i masz czar
|
dziękuję Chinko
Cytat:
Napisane przez SanDru
O boziu... pierwszy po prostu BOOOSSSKI 
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Literka96
 Bardzo często przeglądam Twoje makijaże, ale dzisiaj szczęka mi opadła. Wszystkie są pięknie, starannie wykonane. Czy pracujesz przy makijażach na codzień, że wychodzą Ci tak profesjonalnie? Najpiękniejsze wszystkie fioletowe  . Beasty Eyes też przecudny. Właściwie co ja je będę wymieniać po kolei - wszystkie cudne!
|
dziękuję nie jestem wizażystką ani makijażystką
Cytat:
Napisane przez AsikS
Aguś Perełko
- ja jeszcze muszę się dużo uczyć jeśli chodzi o makijaże. 
Jeśli MM będzie lepiej chronione, to może kiedyś się skuszę i coś pokażę.

|
Asiu, bardzo bym tego chciała 
Cytat:
Napisane przez lola100
Aga!
Zawsze gdy patrzę na twoje makijaże jestem zachwycona.Tak cudnie łączysz kolorki...A zdjęcia są zawsze pierwszej jakości-masz naprawdę talent którego mogę tylko pozazdrościć. 
|
dziękuję
Cytat:
Napisane przez CzarnyElf
Pierwszy mnie zachwycil  To spojrzenie 
Zreszta wszystkie b ladne
|
Elfie, bardzo Ci dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Reese
jak zwykle wszystkie piękne.
Pierwszy jest niesamowity po prostu, w fioletach wyglądasz pięknie, a ten z kreską pierwsza klasa 
|
dziękuję
Cytat:
Napisane przez WioletaM
Wszystkie makijaże są przesliczne. Widzę, że dominują fiolety. Też mi się podoba ten kolor.
Zmieniłaś ostatnio kolor wlosów?
|
dziękuję 
Nie, ma \m pasemka wciąż , czasami tylko robię płukankę by wychłodzic kolor włosów
Cytat:
Napisane przez Brunhilda
Uwazam, ze to twoje najlepsze makijaze. Najlepiej widac na zdjeciach teraz jak potrafisz pieknie cieniowac i profesjonalnie malowac oko. Co tu duzo mowic...jestes w tym swietna i chcialabym kiedys Ci dorownac. Pzdr 
|
bardzo dziękuję
Cytat:
Napisane przez Magnolia_83
W tonacjach fioletu NAJ NAJ NAJ NAJ 
|
dziękuję
Cytat:
Napisane przez kociak2323
ostry podoba mi sie!!!! jak zwykle slicznie!
|

Cytat:
Napisane przez bebunio
Nie mam siły nic pisać....
Powiem jedno 
|
dziękuję
Cytat:
Napisane przez agnieszka.m.j
Wszystkie przepiekne  pierwszy i ostatni u mnie wygrywa  a roziskrzony dymek pozwole sobie sciagnac w najblizszym czasie, oczywiscie o ile nie masz nic przeciwko
|
dzięki wielkie
Cytat:
Napisane przez gosia1007
Aga, cudeńka, jak zwykle zresztą
Tak więc mistrzyni, w tym roku wychodzę za mąż i w związku z tym mam pytanie. Od razu zaznaczam, że jeżeli pisałaś już na ten temat to podeslij mi link (jak możesz oczywiście).
Jakie dobre kosmetyki warto kupić. Chodzi mi szczególnie o cienie i tusz do rzęs.
Mam mieszaną cerę, ciemne oczy i ich oprawę i chciałabym mieć ciemny makijaz (ciemny na ile to możliwe do sukni ślubnej oczywiście). Skoro mam zamiar zapłacić sporo za kosmetyki to chciałabym, żeby były tego warte. Z góry dzięki
|
dziękuję Gosiu 
Odnośnie kosmetyków do wykonania makijażu ślubnego-widziałam porady na Wizazystce czy forum ślubnym 
Cytat:
Napisane przez Dewjani
Bardzo pomysłowe makijaże, super wykonane! Najbardziej spodobały mi się: W tonacji fioletu, Elegancko, Kreska. Natomiast uważam, że najładniej wyglądasz w makijażu Kreska. Naprawdę jestem zachwycona. Z pewnością będę się na moich ulubieńcach wzorować- mam nadzieję, że nie będziesz zła. Serdecznie pozdrawiam!
|
dziękuję.
Dlaczego mam byc zła?
|