Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Luty :)
Wątek: Luty :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-12, 20:13   #94
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Dot.: Luty :)

Cytat:
Napisane przez czarnachinka Pokaż wiadomość
Z kreseczką, w odcieniach fioletu, pierwszy - coś niesamowitego
Nie wiem już jak wyrażać swoje zachwyty Masz dar i masz czar
dziękuję Chinko

Cytat:
Napisane przez SanDru Pokaż wiadomość
O boziu... pierwszy po prostu BOOOSSSKI
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Literka96 Pokaż wiadomość
Bardzo często przeglądam Twoje makijaże, ale dzisiaj szczęka mi opadła. Wszystkie są pięknie, starannie wykonane. Czy pracujesz przy makijażach na codzień, że wychodzą Ci tak profesjonalnie? Najpiękniejsze wszystkie fioletowe . Beasty Eyes też przecudny. Właściwie co ja je będę wymieniać po kolei - wszystkie cudne!
dziękuję nie jestem wizażystką ani makijażystką
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Aguś Perełko
- ja jeszcze muszę się dużo uczyć jeśli chodzi o makijaże.
Jeśli MM będzie lepiej chronione, to może kiedyś się skuszę i coś pokażę.

Asiu, bardzo bym tego chciała

Cytat:
Napisane przez lola100 Pokaż wiadomość
Aga!

Zawsze gdy patrzę na twoje makijaże jestem zachwycona.Tak cudnie łączysz kolorki...A zdjęcia są zawsze pierwszej jakości-masz naprawdę talent którego mogę tylko pozazdrościć.
dziękuję

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Pierwszy mnie zachwycilTo spojrzenie
Zreszta wszystkie b ladne
Elfie, bardzo Ci dziękuję
Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
jak zwykle wszystkie piękne.
Pierwszy jest niesamowity po prostu, w fioletach wyglądasz pięknie, a ten z kreską pierwsza klasa
dziękuję

Cytat:
Napisane przez WioletaM Pokaż wiadomość
Wszystkie makijaże są przesliczne. Widzę, że dominują fiolety. Też mi się podoba ten kolor.

Zmieniłaś ostatnio kolor wlosów?
dziękuję
Nie, ma \m pasemka wciąż , czasami tylko robię płukankę by wychłodzic kolor włosów

Cytat:
Napisane przez Brunhilda Pokaż wiadomość
Uwazam, ze to twoje najlepsze makijaze. Najlepiej widac na zdjeciach teraz jak potrafisz pieknie cieniowac i profesjonalnie malowac oko. Co tu duzo mowic...jestes w tym swietna i chcialabym kiedys Ci dorownac. Pzdr
bardzo dziękuję

Cytat:
Napisane przez Magnolia_83 Pokaż wiadomość
W tonacjach fioletu NAJ NAJ NAJ NAJ
dziękuję

Cytat:
Napisane przez kociak2323 Pokaż wiadomość
ostry podoba mi sie!!!! jak zwykle slicznie!

Cytat:
Napisane przez bebunio Pokaż wiadomość
Nie mam siły nic pisać....

Powiem jedno
dziękuję

Cytat:
Napisane przez agnieszka.m.j Pokaż wiadomość
Wszystkie przepiekne pierwszy i ostatni u mnie wygrywa a roziskrzony dymek pozwole sobie sciagnac w najblizszym czasie, oczywiscie o ile nie masz nic przeciwko
dzięki wielkie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Aga, cudeńka, jak zwykle zresztą
Tak więc mistrzyni, w tym roku wychodzę za mąż i w związku z tym mam pytanie. Od razu zaznaczam, że jeżeli pisałaś już na ten temat to podeslij mi link (jak możesz oczywiście).
Jakie dobre kosmetyki warto kupić. Chodzi mi szczególnie o cienie i tusz do rzęs.
Mam mieszaną cerę, ciemne oczy i ich oprawę i chciałabym mieć ciemny makijaz (ciemny na ile to możliwe do sukni ślubnej oczywiście). Skoro mam zamiar zapłacić sporo za kosmetyki to chciałabym, żeby były tego warte. Z góry dzięki
dziękuję Gosiu
Odnośnie kosmetyków do wykonania makijażu ślubnego-widziałam porady na Wizazystce czy forum ślubnym

Cytat:
Napisane przez Dewjani Pokaż wiadomość
Bardzo pomysłowe makijaże, super wykonane! Najbardziej spodobały mi się: W tonacji fioletu, Elegancko, Kreska. Natomiast uważam, że najładniej wyglądasz w makijażu Kreska. Naprawdę jestem zachwycona. Z pewnością będę się na moich ulubieńcach wzorować- mam nadzieję, że nie będziesz zła. Serdecznie pozdrawiam!
dziękuję.
Dlaczego mam byc zła?

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując