Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z zamieszkaniem ze soba :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-27, 07:25   #1
Dawtonka
Przyczajenie

Problem z zamieszkaniem ze soba :(

Hej dziewczyny
Jestem z TŻtem trochę ponad 2 lata, jesteśmy w sobie zakochani i wzajemnie sobie pomagamy oraz dbamy w potrzebach, jest świetnym facetem jednak mamy pewien problem i nie potrafimy go rozwiązać...
On ma 32 lata , ja 25, on mieszka w dużym piętrowym domu z bratem i ojcem na wsi, ja w małym mieszkanku z rodzicami. Próbowaliśmy ze sobą zamieszkać u niego jednak jego ojciec i brat robił wszystko aby nam to utrudnić i nas do tego zniechęcić. Mimo tego że się staraliśmy nie udało nam się to ze względu na jego ojca i brata... Najprościej było by wynająć mieszkanie jednak on ze względu na to że prowadzi usługi budowlane nie może się wyprowadzić bo potrzebuje narzędzi oraz maszyn do pracy, które przechowuje i używa w zabudowaniach na podwórku...
Swojej pracy nie zmieni bo lubi ją wykonywać tak jak obecnie i sam może ustalać sobie godziny pracy, poza tym w okolicy nie zarobi nawet połowę tego co u siebie. Sprawę rozwiązała by budowa małego domku, moi rodzice coś by pożyczyli on również ma trochę pieniążków, tu jednak znów pojawia się problem, dom oraz kilka działek nalezą w 33% do TŻ-ta, ojca i brata. Ojciec i brat nie chcą w żaden sposób tego wydzielić bo im to nie jest do niczego potrzebne, nie patrzą na jego i moje potrzeby...
Gdy TŻ zaczyna temat są od razu kłótnie i do niczego to nie prowadzi...

Jakieś bystre pomysły jak to wszystko pogodzić ?
Dawtonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując