Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-09-27, 10:42   #1624
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
mój na początku nie był przekonany i się wahał, ale ostatecznie chce być. Jeśli zdecyduje się wyjść w trakcie (albo ja tak zdecyduję) to wyjdzie. Aczkolwiek pępowinę bardzo chciałby przeciąć, no więc siłą rzeczy powinien być :P
Ale też jestem zdania, że nic na siłę. Jeśli by nie chciał, a ja bym go przymusiła to i tak nie byłby dla mnie pomocą. Znając życie siedziałby jakiś skwaszony, a ja musiałabym go jeszcze zabawiać. Więc moim zdaniem jeśli partner nie chce, to lepiej nie zmuszać i tyle, bo będzie się trzeba nim zajmować, a nie sobą..
już słyszę w głowie taką cyrkową muzyczkę i widzę Ciebie żonglujacą piłeczkami

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Cześć
Też macie tak, że z rana tak do godzin popołudniowych macie powera i energię a przyjdzie tak godz 16-17 i jak flak?
Mnie ostatnio mąż kilka razy na kino wieczorem namawiał i ja w dzień bez problemu się godzilam, cieszyłam a przyszło popołudnie i czas żeby się szykować a mnie się nawet z kanapy wstać nie chce [emoji14]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
U mnie to chyba zależy od tego, jak się zorganizuję. Wczoraj od rana prałam, prasowałam, z kompem pracowym się łączyłam i coś tam dłubałam i tak do 21 chyba. Bylam zmęczona, ale dawałam radę a jak zalegnę od rana na kanapie, to potem do niczego nie mogę się zmobilizować

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Jestem nie do zycia.. zasnęłam gdzieś ok 3 nad ranem i za chwilę Lila się obudzila, później budzik tz i tak dosypialam po parę minut. Czuje się jak flak zdjęłam pranie z suszarki i aż mi się w głowie kręci i serce wali jak szalone

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To siądź kobito na kanapie i odpocznij. A najlepiej się zdrzemnij, jeśli masz taką możliwość

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
To ja Was trochę powkurzam
Ależ Ci zazdroszczę, uwielbiam nasze morze
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora