Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - trudno sie pozbierac
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-13, 03:45   #9
Laurany
Rozeznanie

Dot.: trudno sie pozbierac

dzieki za odpowiedzi o tak poxnej porze

ale ja wlasnie stwierdzilam ze nigdzie nie ide!!! (taaaaaa, nie moge zasnac, przezywam)

bo skoro przez 2 miesiace sie we mnie nie zakochal i jak sam twierdzi nie czuje do mnie nic wiecej niz do przyjaciolki, to raczej malo prawdopodobne zeby zapalal nagla miloscia w ciagu jednej nocy

zreszta tam beda osoby z jego paczki ktore nie za bardzo lubie (i vice versa), wiec bede czuc sie zle
i nie chce zeby to wyszlo ze to ja za nim latam, o nie!!!

ta impreza jest robiona przez jego kolezanke, dziewczyna nie wynajmuje lokalu dla siebie, po prostu wszyscy tam przychodza, ale ona jest tylko moja znajoma, poznana zreszta przez exa (przyzwyczajam sie do tej mysli), ktora niezbyt przychylnie patrzyla na nasz zwiazek, nie zapraszala mnie osobiscie, ja mialam isc tam wlasnie z nim, wiec jesli sie pojawie w tym miejscu z kumpelami to bedzie wygladac to zalosnie, chociaz one i tak tam ida, moze dlatego ze im powiedzialam ze to juz skonczone, nie wiedza ze cos do niego dalej czuje...

wreszcie to ze sie wystroje i umaluje tez nic nie zmieni - on bardzo dobrze wie jak ja wygladam, i ze mam powodzenie o wiele wieksze niz on (lepiej mi), ale to dla niego chyba jest obojetne, skoro nie chce juz ze mna dalej byc...
Laurany jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując