Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Intensywna pielęgnacja moich włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-13, 13:43   #8
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1
Dot.: Intensywna pielęgnacja moich włosów

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
A ja jednak zaproponuje profesjonalne kosmetyki. Owszem cena jest wieksza, ale opakowania - giganty starcza na bardzo bardzo dlugo. No i efekt bedzie widoczny szybko, a regeneracja doglebna. Na allegro mozna kupic takie wielkie opakowania duzo taniej.

Chce Ci polecic serie Matrix Biolage nawilzajaca. Szampon jest bez silikonu (1000ml na allegro za 51zl, odzywka 1000ml 70zl). W watku Loki loczki fale watek zbiorczy wklejalam foty swoich koszmarnie zniszczonych wlosow przed i w trakcie kuracji w/w seria i dokladnie opisywalam problem swoich wlosow, wiec zapraszam do lektury. Jest to jedyna seria kosmetykow, ktora faktycznie podzialala na moje wlosy leczniczo, natomiast kosmetyki sa bardzo wydajne. Gdybys chciala przetestowac probke moge odlac Ci do czegos troche szamponu i odzywki - ale nie wiem, czy odzywka nie zawiera silikonu
Tulip, coś tam Matrixa miałam, ale chyba nie tę serię.Generalnie testowałam kosmetyki profesjonalne bez zachwytów-albo działałay jak zwykłe marketowe albo mnie podrażniały

Byłabym wdzięczna w takim razie za próbki, może masz ochotę w zamian przetestować sypkie pryzmy Givenchy oraz sypki puder Clarinsa? wszystko w jaśniutkich odcieniach
Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Agnieszko koleżanka podszepnęla mi maseczkę domową regenerującą włosy: Biostymina+żółtko+sok z połowy lub całej cytryny. Nanieść na włosy, okręcić folią na pół godziny i zmyć. Podobno regeneruje i nabłyszcza.
próbowałam swego czasu maseczek domowej roboty z żółtkiem ale mnie po nich skóra głowy swędziała

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując