2016-09-28, 12:40
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2017
Cytat:
Napisane przez Zuzolkaa
Właśnie, dzisiaj wkraczam w 2 trymestr 
Writerka i w auchanie, i w tesco sa często promocje na ciuszki, ja też niedługo zacznę cos kupować, zastanawiam się tylko jak z jakością tych rzeczy, niby 100% bawełna. Pewnie będę kupowała po trochę w każdym - auchan, tesco, smyk, c&a, h&m itd. No i po drodze mamy zimowe wyprzedaże
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
W poniedziałek byłam w Tesco, ale nie wiedziałam żadnych promocji na rzeczy dla noworodków. Wiem, że są dobre jakościowo bo kupowałam już trochę ciuszków dla dzieciaków z najbliższej rodziny W Auchanie jeszcze nie kupowałam, ale z przyjemnością się rozejrzę. Powoli chyba zacznę kupować, bo nie chcę później wszystkich wydatków zostawiać na ostatnią chwilę, zwłaszcza, że nie wiem jak będzie dalej z moją pracą, więc póki jeszcze mamy w domu dwie wypłaty trzeba zacząć powoli kompletować wyprawkę 
Ja dzisiaj nie mam pomysłu na obiad. Nie chce mi się ani gotować, ani jeść. Pewnie kupię coś po pracy na szybko, co można raz-dwa podgrzać. Ewentualnie machnę jakąś szybką pomidorową, bo ostatnio tylko płynne pokarmy jakoś mi przechodzą przez gardło.
Edytowane przez Writerka0
Czas edycji: 2016-09-28 o 12:44
|
|
|