2016-09-28, 15:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cytat:
Napisane przez __malaMi__
to prawdziwy budyn
gratuluje! zawsze można coś dokupić
jak to się nazywa i gdzie to dorwać?
odnośnie hemoglobiny jeszcze to lekarz mi powiedział, że wg nierma jest od 12 i jak mam 12 to trzeba już działać. I, ze burak ma mało zelaza i musiałabym spożywać go hurtowo...
polecisz szelazo i tak myślę co zrobić, bo biorę femibion 2, a i on i szelazo mają kwas foliowy...
|
Gdzies na allegro chyba maz to znalazl. Moge Ci zdj zrobuc jak bd w aucie.
Ja mialam hemoglobiny ponizej 8 i tabl z buraka pomogly.
Cytat:
Napisane przez ewemis
Gratuluje
Dziewczyny mam problem  wczoraj odebrałam zamówienie ze smyka komplet bodziaki z batmana, pół śpiochy i czapeczka. Zamawiałam roz 56 licząc na odebranie mojego superbohatera ze szpitala w nim. Wczoraj w tym ferworze rzuciłam okiem, wszytko jest. Dzisiaj pokazuje mamie, patrze a te bodziaki ogrooomne  dokładam inne 56- praktycznie połowę mniejsze, dokładam 62- mniejsze, 68-mniejsze  coś koło 74... patrze na metkę jak byk 56 ale ukośnik 80,więc ogłupiałam  myśle sobie trudno miło być na wyjście, będzie na wiosnę ale coś mnie tknęło patrze pół śpiochy a one typowe 56  no i tu już jestem zła bo cały urok w kompleciku a nie spodnie 56 a góra 74  dzwonie do męża bo on wczoraj odbierał, jak ja buszowałam na wózkach, no i twierdzi że paragonu niema/nie dostał 
Komplet zamawiałam online, myślicie że sam nr zamówienia starczy jako podstawa do zwrotu? Bozie jaka jestem zła 
|
Na stronie smyka mozesz pobrac fakturę jesli masz konto.
Cytat:
Napisane przez mariea
Monika, gratuluję synka 
odwiedzaj nas częściej 
jestem ciocią jednego Kacperka, fajny chłopak 
my z siostrą też się okropnie biłyśmy, ja byłam okropnie dokuczliwa, raz jej nawet palce do oka wsadziłam  cóż...niechlubna przeszłość :P
|
Ja mam starszych braci, nigdy sie z nimi tak nie klocilam jak moje 2 bratanice ze soba potrafia...
Cytat:
Napisane przez mariea
oj... nie mam pojęcia, ale jak w sobotę byłam u gina, to powiedział, że mój mocz nie ma znamion infekcji, pomimo podwyższonego PH. zaczynam pić ten sok z żurawiny, a badanie moczu dopiero w połowie października powtarzam, to dam wtedy znać  ale się masz z tym pęcherzem... ciągle czytam, że jak to raz się przypałęta to jak bumerang ciągle wraca 
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------
dziewczyny, nawaliłam ciuchów w h&m do koszyka za ponad 300 zł... i myślałam, że jakiś kod rabatowy skołuje, a tu guzik nic nie mam... przeszukałam strony internetowe. wiecie może kiedy te kody się pojawiają?
|
2 tyg temu byly rosnace rabaty, potem bylo -15 i dostawa. W weekend byly rosnące rabatyw h&m stacjonarnie. I teraz na weekend mozna miec -20% z jakiejś gazety ale stacjonarnie.
Cytat:
Napisane przez justkonev
zapisz sie do newslettera h&m, dają wtedy jakiś rabat podobno 
|
Nic już nie dają teraz.
Cytat:
Napisane przez lolita25
A w c&a -20%
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------
A do hm club się spróbuj zapisać, chyba -10% albo zaczekaj, może coś dadzą za parę dni 
|
Ale to 10% jest tylko stacjonarnie.
W c&a nawrzucalam do koszyka za 400zl, ale muszę przemyslec jeszcze[emoji14]zastanawiam się czy juz kupować coś dla dzidziusia brzuszkowego...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|