Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-14, 14:52   #521
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

hej ho z okazji Walentynek zyczę kochanym plotkarom duuuuużo miłości
http://cmok.pl/link/1138319
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
nie znosze francuskiego
A odnośnie pokoju, to skoro był jasny to masz racje Oby zmiana wyszła Mu i Tobie na dobre
jak mozna nie znosić francuskiego, noooo....'
a ściany już pomalowane, wyglądają śLICZNIE

Cytat:
W brwi też bym chciała... Podoba mi sie w brwi kolczyk kojarzy mi się z taką... zadziornością ja mam w jednym uchu trzy, a w drugim jeden... tylko
mi też się podoba kolczyk w brwi, ale chyba mam do niego zbyt dziecinną buzie...
natomiast bardzo podoba mi sie duzo kolczykow w uchu - widzialam kiedys dziewczyne, miala chyba z 5dziurek w jednym uchu, blisko siebie i zrobione to bylo tak, ze na dole byl najwiekszy "brylancik", a im wyżej tym drobniejsze - ślicznie to wyglądało i tak subtelnie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
No są przystojni no zależy którzy ale moge powiedzieć że tylko 1nego bym odrzuciła pozatym są mega mega mega słodcy, kochani, przyjacielscy itp. Jeden mnie doprowadzil do płaczu jak miałam mega doła bo zdrowie moje, taty itp. problemy, a ten mi powiedział, że będzie się modlił za mnie i tatę i za całą moją rodzinę normalnie płakałam jak dziecko.
alez masz farta towarzyskiego z tymi studiami
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Już po teście, zadzwonią do osób, które najlepiej napisały... na razie mój telefon milczy
Test był z zakresu finansów publicznych, nie taki trudny w sumie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
ja dzis wieczorkiem wybieram sie chyba na lyzwy z TŻ i znajomymi

PS. wrocilam juz z biblioteki hihihiiih
no to super dzień trwa i super się zapowiada dalsza jego cześć
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
idę robić obiadek a później przyjedzie mój obroniony już magister-inżynier TŻ
oho, ależ masz zdolnego i wykształconego TZ-a
w takim towarzystwie to Ty mozesz byc tą leniwa stroną
Cytat:
poza tym ... zaspałam ! Wstałam o 7.20 i co za tym idzie nie poszłam na pierwszą godzine (francuski ) spokojnie zjadłam śniadanie itd., a tacie powiedziałam, ze mam na 9 do szkoły
Niestety fakt spania do 7 sprawił, że jestem nie do życia, bardziej zmęczona jestem niż gdy wstaje o 5.40
ojj rozumiem, ja też jeśli zaśpię to później jestem nie do zycia mimo, że teoretycznie wtedy więcej czasu spędziłam w łóżku i powinnam być bardziej wypoczęta...

U mnie walentynki bez rewelacji, ale niczego się nie spodziewałam po nich więc... nie robi chociaż kilka smsów baaardzo miłych dostałam, zawsze coś
Może za rok będą bardziej wyjątkowe...

PS. mam już plan na nowy semestr i jestem podłamana - co to w ogóle ma być? codziennie na rano i do 14:45, nawet jednego dnia wolnego nie ma, grrr...:/
Buziaki dla Was i miłego dnia życzę

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora