2016-10-01, 20:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Napisane przez aileenn
Po zwrocie nie wracam do posiłku  A i na mięso nie mogę patrzeć przez dłuższy czas.
Zapisz
|
Ja bym jednak w ten knajpie już nie jadła, coś musi być nie tak tam 
Cytat:
Napisane przez rachell111
Coś Wizaż nie śmiga? Czy tylko moja sieciunia?
Justyno, właśnie czytam komentarze i nie wierzę w oburzenie na tle żadnym innym niż zawiść. Że śmiesz mieć TAKA figurę w TAKIM wieku. Mam na myśli anonimowe, nieuzasadnione oburzenia. Normalnie to aż czuć. No bo kto inny, pod jakim innym pretekstem pisze takie cosie. Jak ma inny powód, to zazwyczaj nie omieszka go ujawnić.
Wolanda pomijam, on po prostu nie rozumie o co cho. Większość facetów jest pozbawiona wrażliwości, którą posiadają kobiety, a jeśli nie zna zbyt dobrze kobiet to już totalne klapki na oczach i stereotypowe, wąskie postrzeganie świata. Ech.
|
Czyli jednak myślisz, że chodzi o zawiść taką zwyczajną... no trudno się mówi, figura zresztą rzecz zmienna - jest dziś u mnie znajoma perfumowa i sobie jedzeniowo dogadzamy 
Zresztą to będzie cały cykl - i ręka, z dłonią tą z Opium też będzie 
Ja w ogóle w pierwszej kolejności myślałam po prostu o kształcie - pięknym, kobiecym kształcie, podobnie pięknym, jak końska szyja czy noga. Pewnie, że to może budzić jakieś tam pożądliwe skojarzenia, ale co z tego? jak ktoś po pierwsze widzi uda jako obiekt erotyczny, to w sumie co? trochę to mu przeszkodzi zobaczyć piękno, ale ja chcę kształt zrobić czarny, zupełnie, na tle takim industrialno - abstrakcyjnym
|
|
|