Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pudry, cienie, korektory mineralne - wątek ogólny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-14, 20:39   #561
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha
Dot.: Pudry, cienie, korektory mineralne??

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
Ja juz tak nakrecilam, ze nie wiem. Odwolalam to zamowienie i zamawiam jednak EDM, bo sie dowiedzialam, ze przesylka jest tania (przynajmniej na probki) i moge zaplacic paypallem, wiec mi sie duzo bardziej oplaca.
Teraz mam problem z wyborem kolorow probek.
Czy te kolory na monitorze sa mniej wiecej takie jak w rzeczywistosci? Czy jasnieja na twarzy?
psycha jesli zamowilas pelne opakowania, to ile Cie przesylka wyniosla, jesli moge zapytac?
zamawialam 2 x 8g , zestaw probek i pudełko do mieszanek... za przesylke placilam 13,35 $

Sądze ze kolory na stronie sa dobrze odwzorowane... te 2 ktore dostalam od agnieszki pasują
Na cala twarz uzylam fawn i nie zauwazylam by ciemniał - kladziony na emulsje avene 50+ .

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Z EDM kolory sie roznia na monitorze-nie sa takie same jak w rzeczywistosci(ja jeszcze nie dobralam sobie 100% idealnego podkladu tej firmy)Aha-na filtrze jasnieja-lepiej brac o ton ciemniejsze-
No to jestem ciekawa co to do mnie przyleci.. mam nadzieje ze trafiłam odcieniem...

Ciezko mi bylo wybrac odpowiednie odcienie, jako ze nie wiem jak okreslic odcien swojej skory. Czy szare tony pomagaja zniwelowac zolc?
Zamawiajac sandy fair, wychodzilam wlasnie z takiego zalozenia...
psycha jest offline Zgłoś do moderatora