2016-10-02, 13:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odezwać się znów?
Cytat:
Napisane przez ew q
Witam. Poznałam mężczyznę na popularnej aplikacji  Na spotkaniu przegadaliśmy ponad godzinę, odwiózł mnie do domu. Jego profil mocno sugeruje że nie szuka dziewczyny na przygodę. Po spotkaniu wrażenia pozytywne z jego i mojej strony. Jak wychodziłam już z samochodu, powiedział że ma nadzieję na kolejne spotkanie. Jednak nagle przestał odpowiadać na moje wiadomości na tej aplikacji, widzę że jest online. Ale przestał odpisywać. Zdażyło się to kilka dni temu, a ja ciągle myślę dlaczego? Co się stało, co było nie tak? Nagle przestał się odzywać. Myślałam nad wysłaniem ostatniej wiadomości, mocno mi zawrócił w głowie, ponieważ mam mało osób z którymi od tak znajduję kontakt i tematy do rozmowy. Siedzi mi to w głowie ciągle, co się stało? Nie wiem już co robić? Proszę o radę. 
|
Tego typu aplikacje ściągają specyficznych ludzi. Dodatkowo, on ma mozliwość spotkać się jeszcze z setką innych kobiet, tak więc dotychczasowe z którymi się spotkał są "opcją".
Jesteś "opcją".
Zapewne spotyka się już z innymi kobietami, casting trwa, a nóż trafi lepszą. Nie odpisuje - nie jest zaintersowany, nie ma czasu, pisze z 5 innymi kobietami czy też z jedną którą już wybrał. Opcji jest wiele.
Na tym polega bezsens internetowych randek, nigdy nie wiadomo kto jakie ma intencje. Zabawa? Desperacja? Samotnosc? Sposob na nudę? Narzędzie dla nimfomanów by miec częsty seks? Sposob na zawieranie przyjazni i ciekawych znajomosci? Poszerzanie grona znajomych z okolicy? Itd itd
Ponosisz ryzyko niedogadania się - na własną odpowiedzialność.
Moja rada?
Nie pisz już do tego faceta, bo on podchodzi do Waszej znajomości bardzo na luzie a Ty już się wkręcasz, najwidoczniej całkiem zbędnie.
|
|
|