2016-10-02, 14:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Cytat:
Napisane przez sliweczka85
Paulina droga ta spacerówka...
Ja będę używać tej z wózka 3w1.
aniu Twój tz nie czuje się swobodnie u Was w domu i dlatego te kłótnie. Może powiedz o tym Twojemu tacie i poproś go żeby z nim pogadał. Może jak go zapewni, że jest mile widziany i może się czuć jak u siebie w domu to dotrze to do niego...
fiazo współczuję tych ciągłych problemów brzuszkowych...Próbowałaś u siebie jakiejś diety eliminacyjnej? Tomek odbija po każdym karmieniu?
Ja zauważyłm, że po nocy (Ignaś w nocy nie odbija) jest o wiele więcej bąków niż normalnie, tyle że one takie bezproblemowe...
Pytanie: szukam jakiegoś prezentu dla kuzynki na roczek. Budżet to około 150 zł. Może ktoś ma coś godnego polecenia?  Może coś czym Wasze dzieci się bardzo lubiły bawić...
|
Maks dostał na roczek rowerek Pukylino. Jest on trochę droższy niż 150 zł ale uważam że bardzo fajny i przydatny.
Może dziecko od razu nie będzie umiało na nim jeździć ale jak wsiądzie to jest szał.
Moj jak zaczął to przesiadl sue dopiero na dwukolowa biegówke czyli jakos po 2 gich urodzinach
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------
Cytat:
Napisane przez ania230
Maja pięknie spala do czasu aż szczekajace ujadajace psy Ją obudziła. I teraz tylko rączki. Mata be huśtawka be... Więc jak na razie nici z układania.
Pierw będę musiała z tzem porozmawiać jeszcze raz.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
A ja się wcale nie dziwię, że tz źle się czuje. I nie ma w tym niczyjej winy.
To Twój dom, Twoi bliscy i tak się wydaje, że skoro Ty czujesz się swobodnie to on też będzie. To są dla niego obcy ludzie. Wyobraź sobie jakbyś się czuła w domu tz , rano, mijając jego tatę lub brata w drodze do łazienki. Średnio.[emoji6]
Pewnie potrzebuje czasu i pewnie za kilka tygodni będzie się czuł bardziej swobodnie. Staraj się go zrozumieć i nie zaogniac sytuacji bo pewnie jeszcze nie raz pokłócicie się z podobnego powodu. Daj mu czas...
|
|
|