Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-02, 14:26   #712
miszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość

Paulina droga ta spacerówka...
Ja będę używać tej z wózka 3w1.

aniu Twój tz nie czuje się swobodnie u Was w domu i dlatego te kłótnie. Może powiedz o tym Twojemu tacie i poproś go żeby z nim pogadał. Może jak go zapewni, że jest mile widziany i może się czuć jak u siebie w domu to dotrze to do niego...

fiazo współczuję tych ciągłych problemów brzuszkowych...Próbowałaś u siebie jakiejś diety eliminacyjnej? Tomek odbija po każdym karmieniu?
Ja zauważyłm, że po nocy (Ignaś w nocy nie odbija) jest o wiele więcej bąków niż normalnie, tyle że one takie bezproblemowe...

Pytanie: szukam jakiegoś prezentu dla kuzynki na roczek. Budżet to około 150 zł. Może ktoś ma coś godnego polecenia? Może coś czym Wasze dzieci się bardzo lubiły bawić...
Maks dostał na roczek rowerek Pukylino. Jest on trochę droższy niż 150 zł ale uważam że bardzo fajny i przydatny.
Może dziecko od razu nie będzie umiało na nim jeździć ale jak wsiądzie to jest szał.
Moj jak zaczął to przesiadl sue dopiero na dwukolowa biegówke czyli jakos po 2 gich urodzinach

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Maja pięknie spala do czasu aż szczekajace ujadajace psy Ją obudziła. I teraz tylko rączki. Mata be huśtawka be... Więc jak na razie nici z układania.

Pierw będę musiała z tzem porozmawiać jeszcze raz.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
A ja się wcale nie dziwię, że tz źle się czuje. I nie ma w tym niczyjej winy.
To Twój dom, Twoi bliscy i tak się wydaje, że skoro Ty czujesz się swobodnie to on też będzie. To są dla niego obcy ludzie. Wyobraź sobie jakbyś się czuła w domu tz , rano, mijając jego tatę lub brata w drodze do łazienki. Średnio.[emoji6]
Pewnie potrzebuje czasu i pewnie za kilka tygodni będzie się czuł bardziej swobodnie. Staraj się go zrozumieć i nie zaogniac sytuacji bo pewnie jeszcze nie raz pokłócicie się z podobnego powodu. Daj mu czas...

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora