Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-14, 23:14   #854
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Kupię go, jak tylko zobaczę. Wczoraj jeszcze nie było, ale jak ktoś zobaczy u siebie, to proszę krzyczeć i alarmować.

Muszę go mieć.
Zaalarmujcie i mnie, to sobie obadam i będę się ślinić

Cytat:
O jaki ładny. Podoba mi się.
Nie będę komentować

Cytat:
No to ja myślę że będziesz kosztował albo 110 jak normalne, albo 120/130 zł.

Oni chyba nie sprawdzają u źródła ile co kosztuje, tylko wpisują ceny na żywioł, jak im się wydaje, że będzie ok.
Też tak myślę. Przeliczają tylko z USD czy innej waluty, w której cenę znają, na PLN i taką wypisują. A potem się okazuje, że Polska to kraj wszechpanującego dobrobytu i u nas cena jest wyższa

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Skusilam sie na baze Givenchy # 3 Acti Kiwi http://eu.strawberrynet.com/productD...49995&goChar=G
wydaje mi sie swietna alternatywa na nadchodzace cieple dni i ukryje swietnie zaczerwienienia

Roza Blush Delice to jedne z moich ulubionych i czuje sie rozgrzeszona z zakupu Sweet Watermelon-moj kolor http://i3.ebayimg.com/01/i/000/c2/7a/ebfe_1.JPG

Odsypki pigmentow MAC'a to tak akurat w sam raz

Jeszcze jest pare rzeczy ale jutro planuje rozejrzec sie za ciuchami i butami wiec kosmetyki zejda na plan dalszy;na pewno wezme podklad minerlany Mary Kay i Prisme Foundation Givenchy-to tyle z konkretnych zakupow.
Na Tru na pewno wezme jeszcze kosmetyki do wlosow z Tigi bo bardzo mi pasuja przezyje nawet jak UC znowu je przechwyci

Wspolne kuszenie z MagJa dziala
Oj, działa, działa i to aż za dobrze

Dziś spłukałam się już doszczętnie także teraz poza jakimś utrwalaczo-poskramiaczem do loków nic nie kupuję. Naprawdę W sumie na tą chwilę nic mi się nie kończy i nie mam żadnych specjalnych życzeń, więc myślę, że dam radę. Oby tylko za szybko nie pojawiła się w sklepach wiosenna kolekcja Clinique albo, co gorsza, jakaś naprawdę warta grzechu Sephorowa promocja...

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
normalnie nie wyleczę się nigdy
Obawiam się, że to prawda i że musisz się z tym pogodzić. Ja się dawno pogodziłam. Gdybym się wyleczyła z kupowania kosmetyków, to bym była chora

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Tiaaa równowaga
ja nie, ja nie ja dziś tylko szmineczkę Avonu
Równowaga, równowaga
A za szmineczkę nie biję, bo w końcu nie masz ich aż tyle...

Cytat:
Nom, ja Ja dziś skusiłam na śliczne buciki Pumy aż załuję, że to nie moje ale są naprawdę śliczne i też się cieszę
Potwierdzam I z tej okazji ogłaszam właśnie bankruta Wcale nie planowałam kupować dziś butów, poszłam tam tylko pomierzyć i rozeznać się w rozmiarze, co by sobie inny model na Allegro zamówić, a tu normalnie jakiś znak z nieba czy co, bo ostatnie buty, jakie chciałam zmierzyć, już tak od niechcenia, okazały się być w brązowym kolorze (choć w tym pudełku powinny być fioletowe) i jeszcze w dodatku dobre były. No to wzięłam
Te z Allegro bardziej mi się podobały, ale te są praktyczniejsze, bo z licowanej skórki, a nie nubuku, no i tu mogłam przymierzyć, a na All nie.
A po tych dzisiejszych przymiarkach nie dało się jednoznacznie określić, jaki rozmiar w Pumach noszę, bo z jednego modelu byłyby dobre 39, z innego 39,5, a jeszcze z innego 40

Cytat:
jak siostra skończy swój krem dla 'sucharków' to jej ten każę kupić i będę podkradać
Spryciula
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora