2008-02-14, 23:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz.II
Cytat:
Napisane przez taramtaram
Piotr Kapera? 
aha i gratuluje wyboru aparatu  bedziesz miała dokładnie taki sam jak ja 
|
Taaaaaaaaak! Ciesze sie zatem, bedziemy sie wspierac Jak Ci sie nosi aparacik? Jaka masz wade? Tak, bede sie cofac i dokladnie czytac watek, bo teraz musze zapamietac wszystko, o czym piszecie, bo od poniedzialku musze to wcielic w zycie I wtedy bede wiedziala co dokladnie dolega kazdej z was, ale na razie jestem tu jeszcze nowicjuszem
Wybralam taki, bo Dr. powiedzial, ze metalowym najlatwiej sie leczy. I ze przy mojej wadzie moge zalozyc kosmetyczny na wszystkie zeby, nie ma jakichs przeciwwskazan, NO ALE leczenie nalezy przeprowadzic ostroznie. Dlatego bez wahania mu zaufalam Ogolem zrobil na mnie jak najlepsze wrazenie. Utrzymuje z pacjentem swietny kontakt, po tych wszystkich przepychankach u Trautzel i u mojej poprzedniej ortodontki - Bozeny Wites bylam naprawde przyjemnie zaskoczona. W przeciwienstwie do pani Kaliny uwaznie i dlugo ogladal moje zeby, zastanawial sie jak je najlepiej leczyc. Powiedzial, ze wada nie jest tak prosta na jaka moglaby wygladac no i bede miala usuniete 2-4 zebow(zastanawiamy sie nad dolnymi osemkami). Dla kontrastu: pani Kalina po jednym zagladnieciu byla pewna ze zebow poleci 4-6 i ze wada jest bardzo prosta i latwa do wyleczenia. Mowilam o tym Doktorowi bez rzucania nazwisk Coz, milo w koncu trafic na profesjonaliste. Oby leczyl tak samo jakie wywiera wrazenie.
|
|
|