2008-02-15, 13:57
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007
Cytat:
Napisane przez biankaaa
Aha - jest juz jedna rzecz ktorej moja mala absolutnie, za zadne skarby nie wezmie do buzi - ziemniaczki ze szpinakiem bobowity  Pzrepraszam za porownanie ale jak to przelozylam do miseczki to wygladalo wypisz wymaluj jak kupka mojego dziecka - zielone, papkowate cos hehe nie dziwie sie ze nie chciala 
|
Moja Łucja z kolei to uwielbia. Sama jak to powąchałam pierwszy raz to stwierdziłam, że ona napewno tego nie zje, bo śmierdzi (sama bym tego nie ruszyła), a ona wcięła na raz prawie całą zawartość słoika.
Ale największą furorę u nas robią obiadki z królikiem lub jagnięcinką oraz deserki: jabłko z bananem, jabłko z jagodami oraz jabłko z winogronami i różanym puree.
Cytat:
Napisane przez biankaaa
nie wiem sylwia, ja sie jeszcze nie rozglądalam chociaz czas najwyzszy... myslalam nad jakims wiosenno-jesiennym plaszczykiem ale nic jeszcze nie szukalam. Widzialam za to duzo promocji jest w Auchan produktow dzieciowych [ w gazetce] to moze Mackowi cos bedziesz chciala kupic  ))
|
Byłam w Auchan i kupiłam małej duuużo ubranek: pajacyki, śpioszki, 4 sztuki body i skarpetki. Naprawdę było bardzo dużo fajnych i niedrogich ubranek.
|
|
|