Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-04, 09:42   #3354
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość
Wygląda na pojemną fajna.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Ja też myślałam o zamówieniu, ale jednak bez przymierzenia się boję, mam teraz jakieś dziwne wymiary w weekend chyba muszę pójść do h&m i kupić u nich jakieś ciążówki.
u mnie w h&m nie ma działu mama :/
Kupie i najwyzej odesle, albo wezme takie elastyczne jegginsy.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Mi zostały jedne w które się mieszcze, ale zakładam tylko na wyjscie, po domu śmigam w dresach ciążowych
I nie wiem czy jest sens inwestować w kolejne jeansy skoro zakładam je 2 razy dziennie na 10 min

Ja się boję co to będzie jak drugie dojdzie :/ rano większy stres przy zbieraniu się do przedszkola itd. Boje się ze Lila będzie miała za złe ze skupiam się tylko Małym i zacznie się "pomóż mi to pomóż mi tamto" i będzie wielki stres i awantury :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja się w moje nie mieszczę, tzn wejde w nie ale sa strasznie opiete i zostawiaja mi pregi od szwow, nie fajnei to wyglada, boje sie ze zyłki mi popekaja.... w ogole nie lubie ich bo jak pisalam są za ciasne. Po domu smigam tez w ciazowych dresach, nawet mam jedne nieciazowe które jeszcze pasują. A teraz mam na sobie legginsy i koszule tz Jemu sie ten zestaw bardzo podoba
Też rzadko wychodze z domu, ale jesien i bede chciała sie normalnie ubrać, wskoczyc w botki...w dresie nie wyjde. Jeszcze teraz czasami wyjde, bo mam taki ładny jeden ale do tego adidasy, fajna bluzka i jest ok, a do kurtki jesienia już dresów nie widzę Mam jeszcze takie jegginsy, na rozpiety guzik i nisko zalozone są okey, ale to kwestia dwoch tygodniu i juz tak ich nie ubiore, w ogole jak mam tak nisko opuszczone spodnie to zas wszystkie bluzki krotkie...Tak patrze ze na allegro takie ciazowe jegginsy juz za 40 zł sa ;-)
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora