2016-10-07, 21:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe KWC: dobre czy nie? Oddaj swój głos
Cytat:
Napisane przez miss kitsch
Wlazłam z ciekawości, osoba znajdująca się na drugim miejscu w "rankingu" głównie ma pousuwane recenzje z adnotacją "Powód: zerowa wartość recenzji, nic o kosmetyku, napisana wył.żeby znaleźć się w rankingu najaktywniejszych"....... ................... no to ja się pytam WTF? 
|
Dziwię się, że w takiej sytuacji, przy takim parciu na liczbę recenzji, aktywność nie zmienili jeszcze regulaminu i ciągle obowiązuje okres testowy do miesiąca (dla większości produktów). No niestety, ale tego się z reguły nie da pogodzić (za wyjątkiem może perfum) z codziennym nawet wystawianiem opinii.
Pisałam recenzję średnio co 4-5 dni, zajmowało mi to minimum pół godziny. I nie wyobrażam sobie, żeby to robić częściej, to chyba trzeba żyć w trybie praca-wizaż, żeby codziennie coś klepać. I skąd brać te kosmetyki do recenzji? Ktoś się kąpie i kremuje 4 razy na dzień? A kolorówka, ileż można tego kupować, przecież to się zużywa w ślimaczym tempie.
Już wcześniej była mowa o tym, że wiele recenzentek omija po prostu ten wymagany testowy czas, a teraz to chyba nikt się nie łudzi, że ktoś z walczących o palmę najaktywniejszej recenzentki jest w stanie miesiąc smarować się jednym balsamem
|
|
|