Mój TŻ Grinch ,,pozwala" oficjalnie puszczać świąteczne piosenki dopiero od 1 grudnia. Jak słucham wcześniej to przewraca oczami, Dziad jeden
Wydaje mi się, że wyjątkowo ciężko mają osoby, które z powodu odległości (lub jakiegoś innego w sumie) nie mogą podzielić tak czasu żeby odwiedzić rodziny obu małżonków
Ja chyba w tym roku też postawie na symboliczne, bo osób do obdarowania jest mnóstwo. Zwłaszcza, że rodzina TŻ w zeszłym roku w ogóle zrezygnowała z prezentów...
Rozumiem, że miałabyś zapraszać partnerów rodzeństwa męża? To faktycznie chyba raczej teściowa powinna zrobić kolację u siebie i wtedy zapraszać. A nie tak do Ciebie. Nie daj się!
U mnie Święta z TŻ od początku razem, ale to był właściwie jedyny facet, którego do siebie zaprosiłam (teraz już mąż)
Jak tam plany na weekend Dziewczyny? Ja czekam na przyjaciółke i idziemy na spacer z młodą. Później mam zamiar dalej tworzyć dyniowe przetwory

Jestem na etapie szukania receptury idealnej. Dwie poprzenie partie ( partie po 2 słoiczki

) konfitury wyszły za słodkie i za mało kwaskowe. Może macie jakieś sprawdzone przepisy?