Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-09, 12:46   #1639
Alexandre
Zadomowienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez Sunmore Pokaż wiadomość
Mój TŻ Grinch ,,pozwala" oficjalnie puszczać świąteczne piosenki dopiero od 1 grudnia. Jak słucham wcześniej to przewraca oczami, Dziad jeden

Wydaje mi się, że wyjątkowo ciężko mają osoby, które z powodu odległości (lub jakiegoś innego w sumie) nie mogą podzielić tak czasu żeby odwiedzić rodziny obu małżonków

Ja chyba w tym roku też postawie na symboliczne, bo osób do obdarowania jest mnóstwo. Zwłaszcza, że rodzina TŻ w zeszłym roku w ogóle zrezygnowała z prezentów...

Rozumiem, że miałabyś zapraszać partnerów rodzeństwa męża? To faktycznie chyba raczej teściowa powinna zrobić kolację u siebie i wtedy zapraszać. A nie tak do Ciebie. Nie daj się!

U mnie Święta z TŻ od początku razem, ale to był właściwie jedyny facet, którego do siebie zaprosiłam (teraz już mąż)

Jak tam plany na weekend Dziewczyny? Ja czekam na przyjaciółke i idziemy na spacer z młodą. Później mam zamiar dalej tworzyć dyniowe przetwory Jestem na etapie szukania receptury idealnej. Dwie poprzenie partie ( partie po 2 słoiczki ) konfitury wyszły za słodkie i za mało kwaskowe. Może macie jakieś sprawdzone przepisy?

Ja miałam plany na weekend że pół soboty pracuję, pół sprzątam a niedziela relaks. Tym czasem praca przeciągnęła się do wieczora a z racji tego że byłam niewyspana, zmarznięta i zmoknięta, dzisiaj przeziębienie mnie bierze na całego [emoji20]

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
My z mężem też od początku spędzamy razem Święta

Ja mam zamiar w końcu trochę odpocząć - dziś mogłam dłużej pospać, powłóczyć się w piżamie. Aktualnie szykuję obiad dla babci, później idziemy z mężem na spacer z psem, do dziadków, a pod wieczór pieczemy domową pizzę

Też ostatnio kupiłam tę podkładkę! Śliczne są - mam zamiar dokupić jeszcze ze 2, o ile nie rozejdą się zanim tam trafię

Jeśli facet bawi się w papiery, wstążki itd., to jest to dla mnie niemal zjawisko

Pokłóciłam się dziś z chłopem tak, że gdy wychodził z domu nawet się do siebie nie odezwaliśmy. Miał iść tylko do fryzjera i dorobić klucze, ale coś długo go nie było... W końcu wrócił - z perfumami na przeprosiny Chciałam je dostać na Święta - teraz muszę wymyślić sobie inny prezent

Jak ja się kiedyś posprzeczałam z moim to przeprosił i było ok ale kolejnego dnia kupował kwiaty na ślub znajomych w kwiaciarni i wrócił z woskiem. Byłam w ciężkim szoku.

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
Wow fajny przepis, na pewno wypróbuję

Kurczę jakoś mi te Q4 na święta nie pasują Może obronią się zapachowo ale puki co tego nie widzę Chociaż zeszłorocznej porażki nic chyba nie przebije

Matko bosko częstochosko , ja myślę że powinnaś się ze mną podzielić bo masz już tego zdecydowanie za dużo

W home&you promocja, 10zł za drugą rzecz. Właśnie kliknęłam dwie włochate poszewki

Dzięki za info! I tak pewnie 80% dnia spędzę w łożku to może chociaż coś na prezent znajdę.

Masakra, spałam do południa tak byłam padnięta. Teraz dopiero będę śniadanie jadła. Nie lubię takich weekendów i zapuszczonej chałupy.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora