2016-10-12, 14:23
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017 na półmetku - czyli część II!
Dziewczyny dzięki za miłe słowa i wsparcie 
Dziś byłam u fryzjerki na pocieszenie i wreszcie wyglądam jak człowiek 
Odebrałam wyniki morfologii - w Uk nie robią oczywiście - i widzę, ze hemoglobina lekko poniżej normy i żelazo słabiutko ale w okolicach dolnej granicy normy. Poza tym mam za mało białych krwinek? Zobaczymy co lekarka jutro na to powie 
Cytat:
Napisane przez chupacabra88
Wiesz co oni mi zaproponowali rabat przy zamówieniu przez e-maila. I się teraz zastanawiam. Czy któraś z Was tak kupowała cokolwiek z pominięciem sklepu internetowego? A jak nie dostanę normalnego rachunku i później mi się wyprą do gwarancji?? No i teraz się zastanawiam co zrobić. Czasem lepiej zapłacić to 100zł więcej niż pluć sobie w twarz nie?
My po warsztatach Bezpieczny Maluch. Uważam, że było warto, słuchaliśmy od początku do końca. Wiele ważnych informacji, oby zostały w głowie jak najdłużej!!!
|
Ja weszłam wczoraj na ich stronę i na stronie była promocja przez 24h - zamówiłam wózek (-100zl), fotelik Maxi Cosi cabrio fix (-50 zł) z bazą easy fix i przewijak na komodę. Jutro po południu jadę z teściami odebrać w sklepie i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Za duże to te rabaty nie są, ale i tak miałam niedługo zamawiać więc zawsze coś.
Cytat:
Napisane przez furjatka
Melduje ze mój gigant waży pól kilo i wszystko z nim w porządku
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
|
wreszcie się doczekałaś super, że wszystko w porządku
|
|
|