Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 20:16   #650
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Superchic(k) Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny .

Nie odpisywałam w wątku na bieżąco to teraz mam zaległości, ale wybaczcie już nie będę ich nadrabiać . Dziękuję Wam za miłe słowa po moim ostatnim poście .

Ja dzisiaj mimo ferii musiałam wstać 6:30, miałam wizytę u psychologa na ósmą (ale ostatni wolny termin przed marcem, więc wzięłam bez wahania). Dowiedziałam się znowu tylu rzeczy o sobie, o moich relacjach z mamą... O właśnie, co do mamy - jest już troszkę "lepiej", tzn. po prostu się do siebie nie odzywamy, no ale już lepsze to niż ciągłe kłótnie i wyzwiska .

A tak poza tym to mam zamiar zakupić jakąś większą pamięć do kompa myślę nad 256 MB, sama mam tyle na razie a chcę co najmniej 512 (tak to się nazywa? ), kolega póki co polecił mi Kingston (podobno drogie, ale dobre). Jeśli któraś się na tym trochę zna, to proszę o radę - czy to dobry wybór ? Może znacie coś lepszego? Bo ja się znam na tym tyle, co kot na gwiazdach .

I jeszcze na zakończenie napiszę, że dziś byłam świadkiem bardzo nieprzyjemnej sytuacji w psychiatryku, na oddziale dziecięcym (byłam tam na ważeniu). Przywiązywali pasami chłopca, bo robił jakieś obrzydliwe rzeczy . Wiedziałam, że tam takie akcje się dzieją, ale co innego czytać o tym w internecie, a co innego widzieć to na własne oczy, brrrrr.

BTW. Ather - spóźnione, ale szczere - wszystkiego dobrego !

Pozdrawiam
Skąd ja to znam
U nas na oddziale prawie codziennie takie akcje były.
Aż szkoda komentować, najgorsze to, że czasami jak jakiś chłopak nawyzywał jakąś pielęgniarkę, która mnie wcześniej wkurzyła to gdzieś w głębi duszy się cieszyłam...
P.S. Wszystkiego najlepszego Ather

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora