Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy ostatniego kwartału 2015 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-15, 09:52   #2103
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Mamy ostatniego kwartału 2015 cz.II

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość

Elve, a jak wprowadzasz, powolutku dodajesz po miarce 3 do 2 czy z grubej rury od razu 3?
Po miarce, przez tydzień jedną, drugi tydzień dwie itd. W pierwszym tygodniu było ok, pojawiły się gazy, ale przechodziło bezproblemowo, uznałam że to normalne, bo 3 ma sporo więcej błonnika. W drugim tygodniu, przy drugiej miarce, zrobiła się masakra, męczą ją gazy i w nocy strasznie się przy nich spina i popłakuje. Wrócę chyba do 1 miarki :/

Cytat:
Napisane przez Daisy 85 Pokaż wiadomość
nie strasz ja planuję z pepti 2 przejść na normalną 3 ��
Może u Ciebie będzie ok, pytałam Październikówek i z tych które się wypowiedziały, tylko jedna miała z dzieckiem podobny problem, już przy zmianie z 1 na 2, ona twierdzi że po prostu było z miesiąc-dwa za wcześnie na zmianę.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;66407046]Podgrzewacie dzieciom teraz wodę do picia? Jak idziecie na spacer to bidon/butla/kubek itp. w termoopakowaniu i ciepła woda/soczek?[/QUOTE]
My nie jemy na spacerze, więc nie pomogę niestety :/ Ale przy takich temperaturach to chyba dobrze mieć nieco cieplejsze napoje.