2016-10-15, 12:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bimbałami sobie świecę,czas kupować ślubne kiece! PM 2017, cz. 31
[1=7dfa924ab614c772c16a922 00ace2d4350b531c6_6070dc8 5c2309;66406561]Dzień dobry 
Zostałam promotorem sprzedaży w jednej z najpopularniejszych marek wędlin w Polsce Umowa na pełen etat, póki co na okres próbny największym minusem jest to, że 5 dni w tygodniu będę na wyjeździe, w zasadzie na terenie całej Polski, co bardzo nie podoba się TŻ. Ale szukałam czegoś niezobowiązującego, ponieważ jestem w trakcie rekrutacji do służb mundurowych 
Salę mieliśmy wiejską, zmieniliśmy w zasadzie też na wiejską, ale dużo lepiej wyglądającą [/QUOTE]
Hmm... czyżby gzella ?
Cytat:
Napisane przez marta271
Jedna przymierzalam taka nie princeske tylko luźna na dole, bardzo prosta ale nawet nie robiłam fot bo tragicznie wyglądałam, jestem obecnie za chuda do takich sukni, zresztą sama Pani w salonie doradzała żeby patrzeć głównie na princeski bo w nich mi będzie najlepiej no i muszę się trochę powiększyć.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
To widzę mamy to samo. Tez nie chciałam princeski, a na te które mi się podobają jestem za chuda Pani z salonu też twierdziła, że tylko w princessie będzie mi dobrze albo mocno rozkloszowanej "A" :/
Cytat:
Napisane przez funnyvalentine
dzień dobry  nadrabiałam Was od wczoraj z przerwą na nauki przedmałżeńskie i spanie
jadę dziś po sukienkę! jednocześnie jestem podekscytowana i zaczynam się stresować  wszystko przez to że mi mama nagadała...
|
Mamy tą samą mame ? Bo moja tez większość krytykuję co mi się podoba Ubralaby mnie najlepiej w dużą princesse z mnóstwem ozdób i kryształków abym wyglądała jak prawdziwa księżniczka 
Cytat:
Napisane przez Mecassie
Podjelam decyzję ze pojade do tej Ikei tylko powiedzcie mi co mam zrobic jak faktycznie okaże sie ze lustro nie mieści sie do auta ?
|
Na dachu Tylko dobrze zabezpiecz 
|
|
|