Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Byłe tableciary plotkary II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-19, 15:46   #4786
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!!! Dawno do Was nie zaglądałam, ale TYYLEEE się działo.... dalej ślęczę nad swoją pracą mgr, a dodatkowo muszę zerkać co mała robi, od kiedy zaczęła chodzić - szaleje po mieszkaniu w psem )) W tą sobotę byliśmy na castingu do TYLKO TY, ponoć na 99,99% jesteśmy w programie, ale to jeszcze ma być potwierdzone więc jeszcze się nie cieszę
Orzeszku, byłoby wspaniale, gdybyście byli w programie. Trzymam kciuki, również za mgr
Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
A tak na zmiane tematu

To my w 19 tygodniu
Madziu, brzuszek jest cuuuuuuuuuuuudny To chyba jedyny moment, żeby powiedzieć ci i nie urazić - jak ty się pięknie rozrastasz

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Wiecie co, tak jak juz jestesm na forum tu czy np. jak wchodze na Poczekalnie to wiem jedno, jak moja przyszla bratowa czy kuzynka bedzie w ciazy to ja juz sie wole nie odzywac a juz Bron Boze nie bede zadawac pytan bo tak, jak pisala Ray tesciowa powiedziala, czemu nie wnuczek?? hmm co prawda nie wiem w jakim kontekscie i tonie to bylo powiedziane, ale moze chodzilo o to ze juz ma wnuczki dziewczynki i teraz moglby byc chlopak, ale ze sie nie udalo to bedzie kolejna dziewczynka i nie sadze, zeby to powiedzial, z zalem do Was...
Kolejne pytanie, co do przytucia ile kg, badz kiedy porod, jaka plec hmmm dla mnie to normalne pytania z tego co zauwazylam to ciezarne wrecz ich nie lubia hmmm a ja wczesniej na to uwagi wrecz nie zwracalam i tez moglam niejedna ciezarna obrazic ...

Co do tesciowej hmmm temat rzeka podam na przykladzie rodzicow... Jak dzwoni/przyjezdxza babcia od str mamy to tata ooooooooooooooo na ploty, przyjedzie sie dowiedziec i zobaczysz wszystko, czyli zle ze sie interesuje/przyjezdza/odwiedza... Babcia od str taty nie przyjezdza hmm w sumie uznaje tylko jednego syna, zle... Ja juz sie pogubilam tak jak pisalam wczesniej, jedni narzekaja na zainteresowanie, wtracanie sie a innym tego brakuje...

Co do prezentow od dziadkow hmmm jak chca to niech kupuja, nie to trudno, nikt nikomu nie powinien miec tego za zle, a juz tym bardziej tego, ze jedna babacia kupuje a druga nie BYWA (tak jak z posagiem, jedno ma a drugie nie chcoiaz ja nigdy nie zwracalam na to uwagi).... Poza tym nie kazda lalke/samochodzik/ciuszek musi miec dziecko...
Marcelinko, masz rcję, nigdy nie dogodzisz człowiekowi Jednemu przeszkadza brak zainteresowania, innemu nadmierne zainteresowanie, itd. itp. Mi przeszkadza niesprawiedliwość i niesłowność teściów i choćby mi wszyscy w koło mówili, że za bardzo się przejmuję, to mam to gdzieś, bo to ja muszę z tym żyć a nie ktoś inny Zawsze po prostu boli nas to co mamy najbliżej, a obce zawsze jest bardziej pociągające

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
znalazlam moje objawy pisane w 12 dniu po owulacji juz wtedy wyszedl mi test pozytywny

"takie objawy, po ktorych zaczelam sie zastanawiac:
-klucie jajnikow
-od kilku dni bol podbrzusza
-wczesniej ok 10 dni temu bol sutkow i jakby "przeszkadzajacy" biustonosz
-w momencie kiedy mial przyjsc okres to temp nadal rosla i pojawil sie sluz(spora ilosc) teraz cos jakby uplawy
-wczoraj wieczorem uczucie nudnosci- myslalam ze to po bagietce z czosnkiem
-ogolnie juz jakis czas tak "dziwnie sie czuje" inaczej sie czulam innymi razami jak odstawialam tabletki zeby zrobic przerwe "

wlasnie wczoraj koniecznie chcialam sobie to przypomniec, bo od domniemanej owulacji bol podbrzusza mnie nie odstepuje, myslalam, ze mi to juz minelo, ale jednak
mam prawie te same objawy co wyzej napisalam, ale nie mam bolu sutkow, a pamietam, ze bylo to bardzo nieznosne
no nic, na nic sie nie nastawiam, tym bardziej, ze przytulanki byly tylko 2 razy niby w dobre dni, ale...... 2 to troche malo
Asieńko, trzymam kciuki, żeby objawy były objawami spełnienia marzeń

Ray, po tyłku dostać powinnaś, lekarz mówi, że dobrze by było, gdybyś ciążę donosiła jeszcze trochę, a ty chodzisz, zakupy robisz... Ech, kobieto, ty poza szpitalem uleżeć nie możesz

Kasiasiarku, mam nadzieję, że znajdziesz odpowiednie buty, bo znam ten ból - ból chodzenia w obcasach

Zaraz lecę do miasta zobaczyć się z moją starą miłością Nie widzieliśmy się dwa lata i zastanawiam się czy zabrać album ślubny Zajwyżej zabiorę i nie pokażę

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora