Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na nowy tytuł czasu nie mamy, bo cały czas się odchudzamy :D Część 36.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-16, 20:13   #154
Likable
Zakorzenienie

Dot.: Na nowy tytuł czasu nie mamy, bo cały czas się odchudzamy :D Część 36.

Cytat:
Napisane przez bingos Pokaż wiadomość

Ja mam właśnie ten i uwielbiam go Już drugie opakowanie, a trzecie w zapasie

Masterchef

Dziewczyny, używała któraś mąki kokosowej? Do czego ją stosować? Bo do naleśników próbowałam na pół z pszenną pełnoziarnistą i za ch.lerę nie chciały mi się placki smażyć, rozpadały się od razu przy próbie odwrócenia
Ja też miałamstay matte a to jest jakis true match (na opakowaniu tak ma przynajmniej ) i mam wrażenie że to nie to
No ba
Nie słyszałam o takiej mące nawet
Cytat:
Napisane przez malenka92_ Pokaż wiadomość
Spałam dziś do... 14
Nie zgniłas?
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;66448286]Juz tej drugiej lasce dekoracja nie pasuje w kościele i najlepiej wsadzić jakiś kolor który mi nie pasuje. Wybralyśmy biały by pasował nam obu bez zbędnych kolorów właśnie żeby nie było zgrzytu. Do tego druzba nagle sobie przypomniał, że by sobie zaprosił koleżankę, jak juz dogadane było dwa miesiące temu by byli sami bo i moja koleżanka nikogo nie bierze. Nagle na amory go wzięło. Widzieliśmy się nie tak dawno i nic nie mówił, a tak na ostatnia chwile trochę słabo.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Teraz tak będzie na klika dni przed że wszystko na raz

Ja mam dzisiaj z Tż dzień obrzarciucha

Likable jest offline Zgłoś do moderatora