2008-02-19, 18:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Napisane przez Sabbath
Madziczko, w kwestii szczegółowego planu - spróbuj sobie może wypisać na takich karteczkach post-it te tematy, które chcersz podjąć i w ogóle zagadnienia, które zdają Ci się ważne. Najlepiej na kolorowo - działami tematycznymi.
Potem na dużym arkuszu spróbuj porozmieszczać te karteczki w kolejności. Pewnie będziesz dodawać karteczki i wyrzucać, przestawiać kilka razy, żeby to z sensem upchać, ale może Ci z tego wyjść całkiem zdatny szkielet pracy.
Na taki szkielet możesz kolorowymi strzałkami nanieść "powiązania" czyli co z czego wynika i w którym miejscu do czego nawiązać.
|
Sabbath- dziękuję Skorzystam, bo sama jakieś 30 minut temu doszłam do tego, że mój sposób to droga donikąd, tzn. nie jest aż tak źle, bo te fragmenty które wypociłam są na tyle krótkie, że nie mącą. Na szczęście jeszcze się tak nie rozpędziłam
Myślę, że dam dziś spokój już- chyba sensowniej będzie jak dzisiejszy wieczór poświęcę choćby na taką szkieletową rozpiskę- bo wiem co chcę napisać, co omówić- tylko nie wiem w jakim porządku jeszcze i co pod czym. Opracuję dziś pseudo-plan, malutki chociaż może moje poczucie chaosu się zmniejszy
I tak sobie myślę, że skończyłam filologię polską To mit, że jak się jest po takim kierunku, to ma się "lekkie pióro"- guzik prawda, ja się męczę przy pisaniu okrutnie
|
|
|