2004-10-27, 08:18
|
|
Raczkowanie
|
Avon i Oriflame - pomocy! :-)
bo juz pomalu zaczynam watpic. Chodzi mi o podklad. O podklad w kompakcie, inne przestealy mnie interesowac. Szukam i szukam, nog juz prawie nie mam, a problem ma sie calkiem dobrze - otoz ja mam naprawde bardzo jasna cere. I w tubylczych drogeriach (mieszkam w Niemczech) nie ma prawie w ogole podkladow dla mnie, a kompaktow to juz wcale - najjasniejsze sa o dwa-trzy tony za ciemne. Perfumerie odpadaja ze wzgledu na zaporowe ceny (czesto gesto tez nie maja wystarczajaco jasnych odcieni). Mam tez dosyc czyhania na Ebayu na jakas okazje, bo potem kupuje sobie cos co mi sie podoba a nie jest np. w ogole dostepne w Niemczech. YR tez odpada. Jeszcze jedna firma wysylkowa tez, niestety, podklady w plynie i kremie sa wystarczajaco jasne, ale kompakty NIE.
No i pomyslalam sobie o Avonie i Oriflame. Obie firmy pelnia w Niemczech raczej marginalna role, nie bardzo usmiecha mi sie tez wizyta konsultantek... ale Avon mozna tez kupic przez internet.
Mniejsza wiekszosc. Strasznie sie rozgadalam . A pytanie jest w sumie krotkie:
czy kolory:
<ul>[*] Porcelaine u Avonu (kunkretnie chodzi mi o Personal Match w kompakcie) i[*]Light Ivory u Oriflame (Oriflame, Colour by Oriflame, Compact Foundation )[/list]sa naprawde bardzo jasne?
Klientki tych firm i konsultatntki - prosze wypowiedzcie sie. I dziekuje serdecznie.
asinek blady i zapomniany przez wiekszosc producentow
|
|
|