Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żyję w trójkącie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-19, 16:41   #17
Stilinska
Przyczajenie

Dot.: Żyję w trójkącie

Cytat:
Napisane przez cosmetologin Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to jest troll
1. Jak ten drugi dowiedział się o pierwszym,bo chyba Ty tak siebie sama mu nie powiedziałaś, skoro tak się boisz o tym otwarcie mówić ?
2. Dlaczego ten 1 , który nie wie, że jesteś z 2 ukrywa swój związek z Tobą? Przecież skoro myśli, że jest jedyny to chyba nie powinien się z tym ukrywać, bo to ,że ma przyjaciela nie oznacza, że nie może mieć dziewczyny?
Czy tylko mi się wydaję, że ta historia jest zmyślona?
Cała nasza trójka zna się już z dobrych kilka lat, zawsze byliśmy przyjaciółmi. Na początku poczułam coś do pierwszego z nich i wytworzyła się taka relacja jaka się wytworzyła, niby związek ale nie związek, kochamy się jednak na nic oficjalnego nie jesteśmy gotowi. Relacja z pierwszym na jakiś czas się popsuła w tym samym czasie coś zaczeło mnie łączyć z drugim, który naturalnie wiedział o wszystkim bo był sam świadkiem jak "schodziliśmy się" z tym pierwszym na początku. Jak wspomniałam bardzo często wychodziliśmy gdzieś we trójkę albo wiekszą grupa osób (mamy sporo wspólnych znajomych). Potem relacja z pierwszym powróciła (jak się okazało cały czas coś do mnie czuł jednak musiał poukładać pewne sprawy) i pojawił się problem. Dlatego o wszystkim wie tylko jeden z nich i żyjemy w takiej beznadziejnej sytuacji. Oni spędzają ze sobą mnóstwo czasu, praktycznie widują się całe dnie, wszystkich znajomych mają wspólnych a prawda zniszczyłaby całą ich relacje.
Stilinska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując