Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-20, 12:37   #1946
martyna_tina
Bang Bang Bang

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Ja jeszcze czekam na listopad z mandarynkami

Aa idę oglądać! Poka pościel!

Ja dziś z kolei zrobiłam sobie świąteczną kolekcję ksiażek na Kindle i jak skończę obecną czytać, to już tylko zabieram się za świąteczne - akurat trochę ich mam do obskoczenia
Jak możesz tyle wstrzymać się z mandarynkami? Jesteś nadczłowiekiem?

Pościel wzięłam taką:

Ciekawie, kiedy wyślą zamówienie, bo niestety już kilka razy słyszałam, że potrafią się nieźle ociągać.
Szkoda, że nie ma tej biało-czerwonej ze śnieżynkami i serduszkami Może jeszcze wrzucą

Dawaj tytuły książek

Cytat:
Napisane przez BlackLucy Pokaż wiadomość
kupiłam dzisiaj w sklepie ze zdrową żywnością ktoś pisał o tesco - niestety nie było

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

pamietam ze zawsze przed świetami była wyprzedaż w Home & you na świąteczne rzeczy. Pamietacie kiedy ?
Nie pamiętam dokładnie dat, ale pewnie rozciągnie się to na jakąś część grudnia, bo z tego co kojarzę, robili różne warianty promocji Sama czekam, żeby się obłowić - pościel wzięłam od razu, bo bałam się, że zniknie

Muszę pochwalić H&Y. Kolekcję świąteczną zauważyłam na stronie już wczoraj, ale wstrzymałam się z zakupem, bo rabat 10% nie wchodził mi na żadną świąteczną rzecz. Dziś z samego rana napisałam do nich wiadomość na fb, odpisali szybko, obiecali się tym zająć. Nie oczekiwałam niczego więcej, tymczasem napisali do mnie ponownie z wiadomością, że błąd został naprawiony. Niby drobnostka, ale u mnie mają duży + za zainteresowanie klientem

Wymiana zapachowa

Edytowane przez martyna_tina
Czas edycji: 2016-10-20 o 12:45
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora