2008-02-21, 11:41
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Cytat:
Napisane przez lisey
Witajcie
Jestem na wątku nowa
Zaczeliśmy się starać od listopada,jeszcze nic.
Fajnie,że są takie wątki,pomagają.
I proszę o wsparcie
|
Witamy nową koleżankę na naszym wąteczku. Życzę szybkiego spadku na dolną listę Kapuścianego Pola.
Cytat:
Napisane przez siobhan1
Joan,
dzięki za wsparcie i życze oby bobas na natępne był już z Tobą 
Asia
|
Asiu oby było tak jak mówisz, a i Tobie życzę wymarzonego prezentu na urodzinki albo jajka - niespodzianki na Wielkanoc
Cytat:
Napisane przez joannao08
czesc dziewczyny  może mało sie odzywam ale też i mało mam czasu. mam neta tylko w pracy także wiecie same jak to mozna popisać  Jestem chora przeziebiłam sie a raczej zaraziłam od mężulka  Temperatura zaczyna mi warjować -we wtorek było 36,6 w środe 36,7 a dziś 37  Jutro na 15 -ta jestem umówiona z gin zobaczymy co powie na moje hormony,az się boję.Mam nadzieje że przepisze mi jakieś dobre tabl na spadek prolaktyny i szybko bedzie dobrze  słyszałam że te na spadek prl sa dosć drogie -ale kasa nie gra roli jasli chodzi o dzidzię-prawda  
|
Joasiu daj znać jak było u gina. Sama jestem ciekawa co powie, zwłaszcza na stosunek Lh:Fsh, czy powie że jest za niski, przepisze na to jakiś specyfik Na zbicie prolaktyny na pewno przepisze tabletki i tak jak mówisz kasa nie gra roli jeśli chodzi o dzidzię. Trzymam kciuki i daj znać co i jak po wizycie.
|
|
|