Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Profesjonalna pielęgnacja włosów, kolorówka, zapachy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-21, 12:18   #11
irsin
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do irsin
Dot.: Profesjonalna pielęgnacja włosów, kolorówka, zapachy

Cytat:
Napisane przez Soft Pokaż wiadomość
Witam

Z poza listy raczej niczego nie szukam więc prosze o nie proponowanie mi innych kosmetyków ani ciuszków. Wszystkie moje kosmetyki są świeże.

Lista rzeczy, których poszukuje:

- Meteoryty Guerlain ( oprócz Beige Chic ), chętnie także odsypki
- róż lub brązer
- zielonej bazy lub zielonego korektora
- korektor
- cienie w odcieniach zieleni; najchętniej Artdeco
- kolorowych kredek do oczu Gosh
- kosmetykami do włosów takze nie pogardze ale tylko profesjonalne
- Balsam migdałowy Avon ( stara wersja Naturalsów ) - wątpie , ze znajde ale moze ktos jeszcze ma w swoich zapasach
- Podkład Lancome Teint Idole Ultra lub Color Ideal nr 03
- zapachów m.in Bossa Woman tego w okrągłej buteleczce i z czerwonym kartonikiem oraz innych zapachów

Wymienię:

- Mleczko Termoaktywne Ciment Thermique Kerastase - ok 50/125ml ( kartonik i ulotka )

- Pianka odbijająca włosy od nasady Volume Lift Tecni.art L'oreal Professionel - ok 150-160/250ml (posiałam gdzies koreczek)

- Lakier do włosów Infinium L'oreal Professionel ok 70/100ml

- Maska intensywnie nawilżająca Hydro Mask Wella System Professionel - ilośc do uzgodnienia ( odlewka w oryginalnym opakowaniu )- tylko za cos czego najbardziej potrzebuje

- 4 magnetyczne cienie Artdeco - nr 560 i 380 zużycie znikome, nr 34 i 28 zużycie max 15-20%

- Podkład silnie kryjący Dermablend Vichy nr 35 , ok 25/30ml ( kartonik i ulotka )

- Odsypka(lub całość) bo całego chyba nigdy nie zużyję Clinique Blended face Powder nr 04 - do pudru pędzelek

- Creme Puff MaxFactor nr 42 - nowy, tylko maźnięty palcem

- Wkład do kompaktu Chanel Double Perfection ( stara wersja najnowszego Mat Lumiere ) kolor 80 Contour

- Czarna konturówka L'oreal Contour Khol - raz temperowana

- Sypki różowy cień APC - zużycie znikome

- 3*3ml Effaclar K LRP

Perfumy wymienie na perfumy lub kosmetyk o podobnej wartości cenowej - NIE DOTYCZY TO MANI ARMANIEGO

- Hugo Boss Femme ok 35/50ml

- Armani Mania - pierwotna pojemność 75ml - zapach bardzo lubie więc wymienię tylko na Allure EDT lub Chance EDT -

- Euphoria Blossom CK - ok 12/15ml

- Miniaturka Cacharel Amor Amor 4,5/5ml
czy znajdziesz coś u mnie?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując