Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-21, 19:24   #2007
martaw_mw
Rozeznanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez Madzia94 Pokaż wiadomość
Ja w tym roku robię tylko prezent dla TŻ-a i dla dzieci mojego rodzeństwa. Taki mamy zwyczaj, że prezenty tylko dzieciaczki dostają

A ze świątecznych książek polecam "Szczęście w cichą noc". Niby to kontynuacja serii, ale moim zdaniem spokojnie można przeczytać "osobno". Piękna jest

Od dzisiaj w Biedronce promocja na mandarynki, przepyszne są! Mega soczyste i leciutko kwaskowe
To była jedyna książka tej autorki jaką przeczytałam i nigdy, absolutnie nigdy więcej nie sięgnę po żadną... Dla mnie sposób w taki książka została napisana jest irytujący.

Cytat:
Napisane przez _zgryzota_ Pokaż wiadomość
A my mieliśmy wyjechać na święta i nie widzę żadnych ciekawych wycieczek. Nie chcę jechać w ciepłe kraje, chciałabym wyjazd w miejsce gdzie napewno będzie śnieg - jakiś mały pensjonat, albo domek gdzie będę mogła sobie odpocząć, ewentualnie większe miasto i hotel, i niestety niczego ciekawego nie widzę :-(
Nie jestem podróżnikiem, więc spytam: a gdzie chcieliście uderzyć?

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
Też chce śnieg, chce po nim pobiegac z psem, zeby tak fajnie chrupało pod nogami. Zwłaszcza wieczorem, jak juz jest tak cicho, bo snieg wszystko wycisza, ciemno, ale i jasno, bo snieg pieknie wszystko rozswietla i moj kochany pies z bananem na pysku , ze to białe to mozna jesc i jesc a pancia nie krzyczy

Ja sie zakochalam w tym koliberku i nie wiem czy doczekam sie promo i chyba kupie z 6 sztuk

o nie mogę, widze Kota z Szreka jak zwraca furball, tylo ze teraz kupka igliwia a co do lampke to widze biednego kota u Griswaldow

Najlepiej sie rozejrzec stacjonarnie, ale polecam Pachnąca wanne, Aromatowo, Homedelight i moj ostatnio ukochany sklep Markowe świece

Ja juz trenuje 5 lat, 6 dni w tygodniu a ostatnio nawet robie dwa treningi dziennie. Kocham t, ale czasami juz tez jestem zmeczona. Jednakze jeszcze nie umiem sobie odpuscic, jestem poprostu uzaleniona juz strasznie No ale wole to niz papierosy

Macie juz wizje swojej choinki? Bo mnie juz sie wizja ulożyła w głowie: choinka oczywiscie swieza, w tym roku lampki beda to kolorowe gwiazdki ( wole biale ale kolorowe beda mi bardziej pasowac), bombki w kolorach: czarnym, fiolet w roznych odcieniach i zeby ja rozjasnic to srebne sopelki i gwiazdki i wtęgo-łancuchy. No i głowną ozdobą byłyby te teczowe koliberki Mam juz do salonu czarne zasłony i w/w poduszki na kanape. Widzialam cudne czarne azurowe swieczniki z Ikei w dwoch rozmiarach i jeszcze jakies fioletowe by sie przydały i moze srebne i jakbym znalazla czarny lub fioletowy bieznik na stol, to bym juz miala wszystko
Ad. 1 podziwiam, ze mnie jest totalny leniwiec jeśli chodzi o ćwiczenia

Ad. 2 Chyba nasza choinka będzie w tym roku z tych samych ozdób. W zeszłym roku kupiliśmy wszystko nowe, nie chcę co roku kupować... Ale jak doczekam się dziecka to chyba co roku będę kupowałam 1 jakąś super ładną bombkę na każdy rok życia I jeśli to będzie córka to potem jej to dam, jeśli syn to pewnie nie będzie zainteresowany

Mam na razie 2 pomysły na prezenty: dla taty - audiobooki, od tego roku jest zagorzałym fanem i ciągle narzeka, że nie ma nowych; a mężowi być może kupię zapalniczkę Zippo.

Czekam z niecierpliwością na listopad, bo... obiecaliśmy sobie, że wreszcie zamówimy szafę do sypialni! I po jej zrobieniu meblowanie sypialni będzie zakończone (no prawie, bo trzeba krzesło do biurka wymienić).
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora