Też chce śnieg, chce po nim pobiegac z psem, zeby tak fajnie chrupało pod nogami. Zwłaszcza wieczorem, jak juz jest tak cicho, bo snieg wszystko wycisza, ciemno, ale i jasno, bo snieg pieknie wszystko rozswietla i moj kochany pies z bananem na pysku , ze to białe to mozna jesc i jesc a pancia nie krzyczy
Ja sie zakochalam w tym koliberku i nie wiem czy doczekam sie promo i chyba kupie z 6 sztuk

o nie mogę, widze Kota z Szreka jak zwraca furball, tylo ze teraz kupka igliwia

a co do lampke to widze biednego kota u Griswaldow
Najlepiej sie rozejrzec stacjonarnie, ale polecam Pachnąca wanne, Aromatowo, Homedelight i moj ostatnio ukochany sklep Markowe świece
Ja juz trenuje 5 lat, 6 dni w tygodniu a ostatnio nawet robie dwa treningi dziennie. Kocham t, ale czasami juz tez jestem zmeczona. Jednakze jeszcze nie umiem sobie odpuscic, jestem poprostu uzaleniona juz strasznie

No ale wole to niz papierosy
Macie juz wizje swojej choinki? Bo mnie juz sie wizja ulożyła w głowie: choinka oczywiscie swieza, w tym roku lampki beda to kolorowe gwiazdki ( wole biale ale kolorowe beda mi bardziej pasowac), bombki w kolorach: czarnym, fiolet w roznych odcieniach i zeby ja rozjasnic to srebne sopelki i gwiazdki i wtęgo-łancuchy. No i głowną ozdobą byłyby te teczowe koliberki

Mam juz do salonu czarne zasłony i w/w poduszki na kanape. Widzialam cudne czarne azurowe swieczniki z Ikei w dwoch rozmiarach i jeszcze jakies fioletowe by sie przydały i moze srebne

i jakbym znalazla czarny lub fioletowy bieznik na stol, to bym juz miala wszystko