2016-10-21, 22:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
Napisane przez Parvati
Czy w Five o'clock'u są już świąteczne herbatki?  czy to zeszłoroczne zbiory się ostały?
|
Zeszloroczne 
Cytat:
Napisane przez dembi
 o nie mogę, widze Kota z Szreka jak zwraca furball, tylo ze teraz kupka igliwia  a co do lampke to widze biednego kota u Griswaldow
Macie juz wizje swojej choinki? Bo mnie juz sie wizja ulożyła w głowie: choinka oczywiscie swieza, w tym roku lampki beda to kolorowe gwiazdki ( wole biale ale kolorowe beda mi bardziej pasowac), bombki w kolorach: czarnym, fiolet w roznych odcieniach i zeby ja rozjasnic to srebne sopelki i gwiazdki i wtęgo-łancuchy. No i głowną ozdobą byłyby te teczowe koliberki  Mam juz do salonu czarne zasłony i w/w poduszki na kanape. Widzialam cudne czarne azurowe swieczniki z Ikei w dwoch rozmiarach i jeszcze jakies fioletowe by sie przydały i moze srebne  i jakbym znalazla czarny lub fioletowy bieznik na stol, to bym juz miala wszystko 
|
Tak to mniej wiecej wyglada tylko jeszcze ta jej obrazona mina, jakbym to ja jej kazala skubac choinke 
Co do wygladu drzewka - mysle o polaczeniu miedzianego z granatem albo zlotego z granatem. Nie moge sie zdecydowac 
Czarne ozdoby juz przerabialam, ale z dodatkiem bieli i srebra. Bylo bardzo elegancko I tez zaslony na czarne zmienilam ku przerazeniu tzta i rodziny
|
|
|