Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-21, 22:33   #2013
Nicole`_
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Czy w Five o'clock'u są już świąteczne herbatki? czy to zeszłoroczne zbiory się ostały?
Zeszloroczne

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
o nie mogę, widze Kota z Szreka jak zwraca furball, tylo ze teraz kupka igliwia a co do lampke to widze biednego kota u Griswaldow

Macie juz wizje swojej choinki? Bo mnie juz sie wizja ulożyła w głowie: choinka oczywiscie swieza, w tym roku lampki beda to kolorowe gwiazdki ( wole biale ale kolorowe beda mi bardziej pasowac), bombki w kolorach: czarnym, fiolet w roznych odcieniach i zeby ja rozjasnic to srebne sopelki i gwiazdki i wtęgo-łancuchy. No i głowną ozdobą byłyby te teczowe koliberki Mam juz do salonu czarne zasłony i w/w poduszki na kanape. Widzialam cudne czarne azurowe swieczniki z Ikei w dwoch rozmiarach i jeszcze jakies fioletowe by sie przydały i moze srebne i jakbym znalazla czarny lub fioletowy bieznik na stol, to bym juz miala wszystko
Tak to mniej wiecej wyglada tylko jeszcze ta jej obrazona mina, jakbym to ja jej kazala skubac choinke

Co do wygladu drzewka - mysle o polaczeniu miedzianego z granatem albo zlotego z granatem. Nie moge sie zdecydowac

Czarne ozdoby juz przerabialam, ale z dodatkiem bieli i srebra. Bylo bardzo elegancko I tez zaslony na czarne zmienilam ku przerazeniu tzta i rodziny
Nicole`_ jest offline Zgłoś do moderatora