Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2015 cz.8
Wątek: Żony 2015 cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-22, 21:09   #451
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Żony 2015 cz.8

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Plastry miodu są super... Mam prawie rok i co? Nie wiem gdzie je dać

Dostałam wizualizacje sypialni, ja zachwycona a karol steka i jeczy...
Historia taka że najpierw była wymiana maili czego oczekujemy (łącznie z opisem cp lubię w meblach które mamy, że zostają ale miejsce jest źle... Plus co nam się marzy, inspiracje, co mogłoby być ale jest wszędzie...)
Pani wysłała parę pytań. Odpowiedzielismy
Pani wysłała rysunki co gdzie miałoby stać plus linki do wszystkiego (czasami po 2-3 propozycje) My mieliśmy wątpliwości dopytalismy o inne rozwiązania, wymienilismy 3maile.. Pani dopytala czy koniec. Koniec! Robić wizualizacje.

Mam wizualizacje a moj mąż: a jakiś dywan? A to zasłony nie będzie? A to obrazy coś? Myślałem że zaproponuje coś z dekoracji... Żeby było przytulne.

Dodam że w liście produktów były ujęte firany, narzuta, koc na fotel jako ozdoba, gałki do szafek No wszystko... A on myślał że to tylko meble były a dodatki to osobno... Wiadomo że dopytam ale wizualizacja kosztuje o co mi po tym że pani wyślę mi link dywanu jak my sobie go nie wyobrażamy... Ah kurde. Musiałam...
No i stoliki nocne jednak takie mu nie odpowiadają a jakie chce to nie wie bo to ona miała coś proponować... O_o

Masakra ja z jednej strony tez chciałam projektanta, a z drugiej strony znając mnie to tez by mi się wiele rzeczy nie podobało bo wole po swojemu plus kwestie finansowe i było juz wiadomo, ze projektant u nas to bezsens pokażesz projekta? Mega się ostatnio wkręciłam w projekty mieszkań, dekoracje itp. Mogłabym całymi dniami oglądać. Jeszcze tyle rzeczy fajnych chce zrobić w mieszkaniu
Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Co do
1. bardzo mi się te półki podobają nawet byliśmy dzisiaj w biedronce na zakupach ale nie zwróciłam uwagi w jakiej są cenie za to kupiliśmy Harrego Pottera do kolekcji
2. odezwał się w niej człowiek
3. w Auchan też byłam i promocji nie widziałam za to kupiłam piwo o smaku winogronowym i ono kosztowało prawie tyle co 5 Twoich (janusz biznesu ze mnie)
4. nie lubię whisky
5. u mnie jutro 8 godzin i popołudniu ma przyjechać świadkowa z chłopakiem, zapomniałam kupić wino

W ogóle bardzo poważnie zastanawiam się nad rozpoczęciem własnej działalności

Dobrze ze my książek nie kupujemy. Tzn nie wiem czy dobrze, ale No...nie jesteśmy książkowi :/ tzn ja czytam, ale Tż mi ściąga ebooki (ja nie umiem ). Groszek, spoko, ja tez czasem takie piwo kupuje za miljon monet mamy taka swoją ulubiona knajpę to tam moje ukochane kokosowe piwo kosztuje 20zł w sklepach go nigdzie nie ma Tz mi czasami kupuje namiastkę kokosowego w sklepie z piwami a On sam woli wypić dwa-trzy piwa po 7-8 zł niż kilka zwykłych jeśli chodzi o whisky to samego ani z lodem nie jestem w stanie przełknąć, ale z cola owszem a ostatnio zakochałam się w Absolwencie gruszkowym ze spritem i kawałkami gruszki uważam ze własna DG to super pomysł sama o tym myśle, ale nie mam na siebie takiego dobrego pomysłu jak Ty kręci mnie kilka rzeczy, jestem w nich dobra, ale nie super....no i lipka. U mnie w pracy jest problem tego typu, ze nienawidzę jak mną ktoś dyktuje :P

Ale właśnie we wtorek spotykam się z Psiapsiółą z którą myślimy o założeniu biznesu

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2016-10-22 o 21:12
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora