2008-02-21, 21:44
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pełnia - kolejna noc nieprzespana.
Cytat:
Napisane przez Aninek
A znacie sytuację,że jesteście zbyt zmęczone,żeby zasnąć?Zdarzyło mi się to ze 3-4razy w życiu...straszne... 
Koleżanko Aramintho witam  (mam nadz,że mnie kojarzysz  )
|
Witam koleżankę Aninek, jakżebym mogła nie kojarzyć
Miałam ostatnio podobną sytuację tzn. poniekąd byłam zbyt zmęczona żeby zasnąć. Napisałam poniekąd bo to jednak nie do końca o samo zmęczenie chodziło. Sytuacja miała również miejsce w trakcie sesji, noc przed egzaminem spałam tylko 3 godziny - uczyłam się. Rano wstałam,żeby jeszcze powtórzyć, wypiłam hektolitry kawy - podobnie jak w ciągu poprzedzających egzamin dni. Mamy więc przedawkowaną kofeinę, dodatkowo stres, a co za tym idzie również adrenalina. Po egzaminie byłam bardzo śpiąca, zmęczona, bola mnie glowa, ale z drugiej strony wiedziałam,że gdybym się położyła to i tak nie zasnę. W ramach relaksu pogadałąm z koleżanką, wypiłam zieloną herbatę i dopiero wtedy wróciłam do domu żeby się wyspać.
Cytat:
Napisane przez Aggie125
Ja tez Rybka i tez mi "zwisa", w jakiej fazie mamy aktualnie Księżyc. Ja nawet lubie par\trzec, jak świeci mi prosto w okno, czasem odslaniam wtedy zasłony, abgym mogła się w niego wpatrywać.
|
Też czasem tak robię, lubię popatrzeć przed zaśnięciem na księżyc.
Kiedyś ludzie wierzyli, że od spania przy świetle księżyca można zostać lunatykiem
|
|
|