Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pełnia - kolejna noc nieprzespana.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-21, 21:44   #79
Aramintha
Wtajemniczenie

Dot.: Pełnia - kolejna noc nieprzespana.

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
A znacie sytuację,że jesteście zbyt zmęczone,żeby zasnąć?Zdarzyło mi się to ze 3-4razy w życiu...straszne...
Koleżanko Aramintho witam (mam nadz,że mnie kojarzysz )
Witam koleżankę Aninek, jakżebym mogła nie kojarzyć

Miałam ostatnio podobną sytuację tzn. poniekąd byłam zbyt zmęczona żeby zasnąć. Napisałam poniekąd bo to jednak nie do końca o samo zmęczenie chodziło. Sytuacja miała również miejsce w trakcie sesji, noc przed egzaminem spałam tylko 3 godziny - uczyłam się. Rano wstałam,żeby jeszcze powtórzyć, wypiłam hektolitry kawy - podobnie jak w ciągu poprzedzających egzamin dni. Mamy więc przedawkowaną kofeinę, dodatkowo stres, a co za tym idzie również adrenalina. Po egzaminie byłam bardzo śpiąca, zmęczona, bola mnie glowa, ale z drugiej strony wiedziałam,że gdybym się położyła to i tak nie zasnę. W ramach relaksu pogadałąm z koleżanką, wypiłam zieloną herbatę i dopiero wtedy wróciłam do domu żeby się wyspać.

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ja tez Rybka i tez mi "zwisa", w jakiej fazie mamy aktualnie Księżyc. Ja nawet lubie par\trzec, jak świeci mi prosto w okno, czasem odslaniam wtedy zasłony, abgym mogła się w niego wpatrywać.
Też czasem tak robię, lubię popatrzeć przed zaśnięciem na księżyc.
Kiedyś ludzie wierzyli, że od spania przy świetle księżyca można zostać lunatykiem
Aramintha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując