2008-02-22, 08:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blueberry Cupcake =^.^=
Cytat:
Napisane przez Cathy86
Bombowe te kreski  Faktycznie rzeski troszke posklejane ale i tak jest ladnie. Ładny fiolet, sliczne oczy no i sliczna dziewczyna ze zgrabnym noskiem  hihi.
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez agnieszka.m.j
Bardzo ladnie  Podoba mi sie u Ciebie taka zdecydowana kreska, a ten fiolet jest po prostu sliczny  Jezeli chodzi o rzesy to moze jednak wina lezy po srodku? Ja np w ogole nie radze sobie z pogrubiajacymi tuszami...
|
Dziękuję Może rzeczywiście nie powinnam używać tuszy pogrubiających tylko np tych rozdzielających rzęsy, tych chociażby z grzebykiem 
Cytat:
Napisane przez fruity
Super kreseczka i fiolecik!
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Gween
Piękne kreski 
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez szpilka_77
ładnie  szkoda tylko, że nie ma zdjęć pokazujących oczy z przodu. wtedy można by coś napisać np. o nałożeniu cieni  pasuje Ci taka kolorystyka 
|
Dziękuję Rzeczywiście mogłam dać jeszcze zbliżenie na oczy z przodu.
Cytat:
Napisane przez pasywno-agresywna
Bardzo podobały mi się Twoje poprzednie makijaże, a dawno Cię nie widziałam na MM. Ten bardzo mi się podoba. Kreseczki świetne. Cerę to Ty masz rewelacyjnie porcelanową. Całość jest taka eteryczna, świetnie sie komponuje z Twoją urodą.
|
Dziękuję Bardzo się cieszę, że i wcześniejsze makijaże przypadły Ci do gustu 
Jakoś nie wstawiałam makijaży od dłuższego czasu przez studia i pisanie pracy...
Cytat:
Napisane przez wybujana
bardzo mi sie podoba, cudowny fiolet. Rzęsy wyszły jak wyszły, no trudno  Kreska tez ciekawa, jestem na tak oczywiście 
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez agacior89
Nazwa idealna, słudziuśki intensywny makijaż- ciasteczko 
Zapisze sobie na kompie w galerii nająłdniejszych makijazy, szkoda tylko ze mi by taki nie pasował 
|
Dziękuję Naprawdę bardzo mi miło 
Cytat:
Napisane przez czarnachinka
No no, nieźle zaznaczone oko  Jest wyraziste, i nieźle komponuje się z Twoją fajną, jaśniutką cerą  Jakoś nie przeszkadzają mi tu (jak rzadko) posklejane rzęsy 
|
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez silver_shira
Makijaż fajny tylko radze tusz zmienic, coz AVON ma to do siebie ze produkuje do dupy tusze coz zrobic :P
|
Dziękuję
A tusz Avonu jest naprawdę beznadziejny, bo już po tygodniu używania zrobił się wyschnięty i robi mi z rzęs kilka wielkich sklejuchów Tylko przez kilka pierwszych dni używania był fajny.
|
|
|