Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie ciąży cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-25, 09:18   #4384
otoya
Zadomowienie

Dot.: Planowanie ciąży cz. 4

Cytat:
Napisane przez punk666girl Pokaż wiadomość
Cześć

Jestem już w domu. Niestety bez operacji się nie obyło. W czwartek badałam betę około 1300, w piątek jak mnie przyjeli na oddział koło 900, w sobotę rano 850. Lekarz stwierdził, że za wolno spada ale najprawdopodobniej samoistne poronienie i że krwotoku nie ma - co kilka godzin robili mi morfologię. Brzuch ciągle bolał i plamiłam. W sobotę postanowili mnie przewieźć karetką do innego szpitala na leczenie metrotreksatem, bo to wystarczy. Kolejne badania, krwotok do brzucha - stan nieciekawy, bez operacji się nie obędzie. Zrobili mi laparoskopię i salpingotomię, jajowód został, chociaż lekarka chciała go usunąć, nie wiadomo tylko jak będzie funkcjonował w przyszłości. Teraz już się czuję lepiej, już mnie tak nie boli, tylko z psychiką gorzej, ciągle chce mi się ryczeć.

Dziękuję za dobre słowa, a wszystkim, którym się udało w ostatnim czasie serdecznie gratuluję i trzymam kciuki
Straszne przeżycia miałaś nie rozumiem połowy zwrotów, których użyłaś, ale sam fakt poronienia to na pewno trauma. Jestem tutaj nowa, nie znam Twojej historii, nie mniej jednak mocno przytulam i trzymam kciuki by w odpowiednim czasie się udało... mam nadzieję, że otrzymasz teraz dużo wsparcia od bliskich.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Trzeba marzyć
Zamiast dmuchać na zimne
Na gorącym się sparzyć
Z deszczu pobiec pod rynnę
Trzeba marzyć'

otoya jest offline Zgłoś do moderatora