Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikówki 2016 wciąż siedzą jak na szpilkach - pogaduchy cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-25, 12:01   #728
Ewula88
Wtajemniczenie

Dot.: Październikówki 2016 wciąż siedzą jak na szpilkach - pogaduchy cz. 5

Cytat:
Napisane przez Dominika6 Pokaż wiadomość
Ewula88 może jeszcze samo się rozkręci. Mocno trzymam kciuki. O której jutro będziesz jechała? Melduj się od razu A torebka super chyba wezmę z Ciebie przykład. Myślałam, że za trud porodu zrobię sobie prezent i kupię taką: https://www.zalando.pl/michael-micha...1h03n-o11.html ale myślę, że kupię ją już teraz za te 9 miesięcy ciąży, które tak dzielnie zniosłam, a za trud porodu kupię☠coś innego :P

Lunus cudowny widok

styska1551 WTF ?? padłam weź mnie jeszcze przeszkol czy się pluje po 3 razy na każdą stronę czy łącznie 3, a jak łącznie o od której strony zaczynać uwielbiam takie przesądy. Jak ja czasem słyszę mojąâ˜☠babcię i jej siostrę to zastanawiam się, jak to jest możliwe, żeby wierzyć w takie bajki :P
na 10 bym chciała tam być,
Torebka cudna, kupuj teraz ja po porodzie wybiorę się na zakupy, marzy mi się jakaś sukieneczka i sexi spodnie :P

Cytat:
Napisane przez NelkaHelka Pokaż wiadomość
Paula mój też tak wisiał dopóki laktacja nie rozkręciła się na dobre Poza tym jest malutki i potrzebuje trochę się poprzytulać i posłuchać dźwięków znanych dla niego z brzuszka (oddech, bicie serca)

Wrócę jeszcze do tematu porodu sn. Wiecie co, ja Wam zazdroszczę. Jestem po cc w dodatku planowanym i urodziny małego uważam za coś najwspanialszego w moim życiu. Jednak nie była to jakaś niespodzianka, całkowicie byłam przygotowana na ten moment. To było takie przewidywalne... Poza tym nie mogłam sama wydać go na świat a bardzo chciałam doznać tego uczucia, chociaż spróbować. Gdzieś mam ten cały ból! Uważam się za silną kobietę. Dlatego ogromny szacunek i podziw kieruję do Was
ja bardzo chcę SN aby doznać tego uczucia ale jak będzie trzeba to oddam się pod nóż. Bardzo liczyłam na spontaniczny poród i nawet nie brałam pod uwagę wywołania
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora