Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-27, 19:08   #1009
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
Jakbym od razu na drugą kartę nabijała, to bym już miała drugiego Ta darmowa dostawa to zgubna jest
Wiesz, że ja chyba zaraz na drugą nabije

Ile tam punktów trzeba 6500?
Jestem w połowie ale żeby nie było że tyle wydałam w 2 miesiące , trzeba liczyć połowę mniej, bo kupuje karty najpierw i dopiero kartami place za to co chce kupić
Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Jesteś usatysfakcjonowana?
Ciężkie pytanie nie oczekuję większego rabatu, ale niesmak pozostaje - trochę się będę bała zakupów u nich teraz patrząc jak zabezpieczają przesyłki, nie lubie też jak się mnie zlewa - profesjonalny sklep powinien odpowiadać tego samego dnia Góra w przeciągu 24h, ja odpisałam im w sobotę, w poniedziałek się upominalam a oni wysłali odpowiedź teraz. Więc jestem i nie jestem usatysfakcjonowana

Za dużo tych problemów ze sklepami się nagromadzilo ostatnio i jakoś odbiora mi to radość z zakupów, boots, Tarte, JMO, wszystko na raz wszystko w toku i póki nie domkne tych reklamacji to o satysfakcji nie ma mowy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora