2016-10-28, 05:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV
Cytat:
Napisane przez BigMama
Oczywiście - krwi jest mniej więc musi ona krążyć szybciej, żeby odżywić wszystkie komórki,
a nic tak nie przyspiesza pulsu , jak niekonieczne zakupy 
(tzn. jest coś, ale nie w godzinach pracy i nie przy Zaskrońcu  )
|

---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX
Nie jestem pewna, czy coś można zrobić  ogólnie jak coś zrobisz jakiemuś zwierzęciu, to możesz wezwać weterynarza czy coś, ale nie masz obowiązku
Tyle dobrze, że chociaż się nie męczył jakiś sparaliżowany czy coś 
|
A chwilę wcześniej leżał inny kocurek po tej samej stronie drogi 
---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------
Cytat:
Napisane przez pingwintastas
USG to chyba najprzyjemniejsze badanie jakie możesz mieć u lekarza 
|
Wczoraj mi lekarz powiedział, że mnie to do kręgosłupa da radę od razu zbadać W ogóle takie ciachooooo 
---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------
Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18
szczególnie usg dopochwowe  
|

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------
A w ogóle to nie kupiłam wczoraj nic za te 3 probówki krwi 
I teraz to wypada tak, za zwłokę będę miała obowiązek kupienia sobie jeszcze jednej rzeczy! 
Ale zapotrzebowanie kaloryczne uzupełniłam o 19:30 (o 6:30 jadłam tylko owsiankę ) calzone, brownie, 4 kostkami milki oreo i połowa paczki chipsów. A na koniec łyk nowego "mleka", które kupiłam - ryż i komosa ryżowa. Porobiłam jedzenie TŻowi, bo pojechał w delegację i poszłam spać.
|
|
|