Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-28, 06:27   #1188
Magdalena___
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
Dzien dobry z rana����������
Ja juz pranie poskladalam i ladnie w szafie ulozylam a byly dwie suszarki zapelnione. Cos ostatnio spac nie moge. Praca mnie wk..,, ludzie mnie wk.... I w ogole wk.... mnie juz praca w korporacji. Nie potrafie byc swinia a tu tylko tacy przezyja. Nienawidze udawania, nawiazywania relacji dla korzysci.

ale co tam, dzisiaj odbieram plaszczyk z paczkomatu. Zamowilam z otuletu mango i dzisiaj ma przyjsc. Tylko tz nie chce mi go zasponsorowac bo ostatnio za duzo kasy na moje zachcianki poszlo i jak kupowal mi aparacik to obiecalam ze juz nic nie bede chciala do konca roku. Pytam sie go ja naprawde tak mowilam? ������������
Chyba mnie zamroczylo��������
Proste, że tż cos kręci, za karę poza płaszczykiem powinien jeszcze jakąś niespodziankę z S czy D przygotować

Dzień dobry dziewczyny

Mam okropny dzień przed sobą, mnóstwo rzeczy do ogarnięcia w pracy a tylko 3h bo potem już idę na długi weekend. Mam 2 przesiadki, w Poznaniu 15 minut a w Warszawie 10, boję się, że nie zdążę a mam wielką walizę. Potem na odcinku od Lublina jest autobusowa komunikacja zastępcza, wtf ? chcę już jutro