Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-28, 07:31   #2247
Sunmore
Raczkowanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez chouette_ Pokaż wiadomość
W tym roku niestety, ale chyba nie zrobię likieru świątecznego Nie mam za bardzo warunków Ale za to za kilka dni biorę się za robienie piernika staropolskiego, od kiedy zrobiłam go 2 czy 3 lata temu cała rodzina na niego czeka Ze mną na czele

Dziewczyny, myślicie, że jak teraz zamówię coś z Ali to mi przyjdzie do świąt?

Byłam dziś w Ikei, tam jeszcze lipa w temacie świątecznym. Ale latarenkę kupiłam
Piszecie wszystkie o Ali, a ja nawet nie wiem jak tam coś kupić. Chyba pora się ogarnąć, bo z tego co czytam całkiem fajne rzeczy można tam znaleźć

Cytat:
Napisane przez j_fly Pokaż wiadomość
Ja mam skromne marzenie: krótki złoty naszyjnik z malutką przywieszką. Chociaż tak naprawdę wolałabym, żebyśmy te święta spędzili z moją rodziną, no, ale kolejność to kolejność. Za rok się do nich wybierzemy. A prezenty i tak im wyślę

Też wolę pierogi od ciasta
Mi się marzy właśnie jakaś ładna mała zawieszka. Ale przejrzałam już tyle różnych stron i nadal nic mi w oko nie wpadło.

Kurcze, u nas kolejny dzień deszczu, nie ma jak na spacer iść. Tzn. może i jest ale ja z tych lubiących deszcz tylko jak siedzą w domu z gorącą herbatą. Wczoraj zamiast spaceru była kawa i słodkości u koleżanki. Jak tak dalej pójdzie to się w żadną ładną kieckę na Wigilię nie zmieszczę

Sunmore jest offline Zgłoś do moderatora