2016-10-28, 07:31
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
Napisane przez chouette_
W tym roku niestety, ale chyba nie zrobię likieru świątecznego  Nie mam za bardzo warunków  Ale za to za kilka dni biorę się za robienie piernika staropolskiego, od kiedy zrobiłam go 2 czy 3 lata temu cała rodzina na niego czeka  Ze mną na czele
Dziewczyny, myślicie, że jak teraz zamówię coś z Ali to mi przyjdzie do świąt?
Byłam dziś w Ikei, tam jeszcze lipa w temacie świątecznym. Ale latarenkę kupiłam 
|
Piszecie wszystkie o Ali, a ja nawet nie wiem jak tam coś kupić. Chyba pora się ogarnąć, bo z tego co czytam całkiem fajne rzeczy można tam znaleźć 
Cytat:
Napisane przez j_fly
Ja mam skromne marzenie: krótki złoty naszyjnik z malutką przywieszką. Chociaż tak naprawdę wolałabym, żebyśmy te święta spędzili z moją rodziną, no, ale kolejność to kolejność. Za rok się do nich wybierzemy. A prezenty i tak im wyślę
Też wolę pierogi od ciasta 
|
Mi się marzy właśnie jakaś ładna mała zawieszka. Ale przejrzałam już tyle różnych stron i nadal nic mi w oko nie wpadło.
Kurcze, u nas kolejny dzień deszczu, nie ma jak na spacer iść. Tzn. może i jest ale ja z tych lubiących deszcz tylko jak siedzą w domu z gorącą herbatą. Wczoraj zamiast spaceru była kawa i słodkości u koleżanki. Jak tak dalej pójdzie to się w żadną ładną kieckę na Wigilię nie zmieszczę
|