Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-28, 08:03   #1210
liv87
Guerlain Lover

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV

Cytat:
Napisane przez KaktusKamila Pokaż wiadomość
kaktus_zakupoholiczka

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

bardzo możliwe
Zaobserwowałam
Cytat:
Napisane przez Angel_007 Pokaż wiadomość
...
Od wczoraj na wątku i już taki nick?

Cytat:
Napisane przez KaktusKamila Pokaż wiadomość
Zakupoholiczką byłam zawsze, wątek tylko pogłębi ten stan
No cóż... ostrzegałyśmy
Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
Nikola, Liv obserwuję Was Nie ogarniam jeszcze wszystkiego, jak zwykle jestem w ciągłym niedoczasie
Po kotele mnie poznacie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość

...

przeczytałam ku.tas

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Boże Dziewczyny, wczoraj jak wracałam z TŻ od tych wszystkich lekarzy, już przy wjeździe do naszego miasteczka na środku drogi stało auto na awaryjnych, nie wiedziałam co się dzieje, TŻ zobaczył kota na drodze potrąconego, natychmiast wypadłam z auta zobaczyć co z nim, a to auto od razu odjechało. Nikt nawet nie wysiadł zobaczyć, co z kotem!!!
Można coś z tym zrobić? Mam nr auta. TŻ jak dotykał kota był cieplutki, ale serce nie biło ;( ;(

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Załapałam się w D na zestaw miniatur z Biothermy i na niepodziankę S - kolejne mini do mnie leci fajny piąteczek, piątunio

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
Dzien dobry z rana������� ���
Ja juz pranie poskladalam i ladnie w szafie ulozylam a byly dwie suszarki zapelnione. Cos ostatnio spac nie moge. Praca mnie wk..,, ludzie mnie wk.... I w ogole wk.... mnie juz praca w korporacji. Nie potrafie byc swinia a tu tylko tacy przezyja. Nienawidze udawania, nawiazywania relacji dla korzysci.

ale co tam, dzisiaj odbieram plaszczyk z paczkomatu. Zamowilam z otuletu mango i dzisiaj ma przyjsc. Tylko tz nie chce mi go zasponsorowac bo ostatnio za duzo kasy na moje zachcianki poszlo i jak kupowal mi aparacik to obiecalam ze juz nic nie bede chciala do konca roku. Pytam sie go ja naprawde tak mowilam? ���
Chyba mnie zamroczylo���
Coś mi się wydaje, że Twój TŻ coś źle zrozumiał pewnie chodziło o koniec dnia, a nie roku \
Odnośnie pracy, też pracuję w korpo i też czasami mam dość, ale lubię tą pracę trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora