Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-23, 15:26   #230
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Mnie też niestety narazie nie stać i na sponsora też nie moge liczyć ale mam nadzieje, że niedługo sama sobie będę mogła zafundować taki zabieg

Ja tam nie mam nic do mojego bladego lica Tylko mogło by być blade a nie blado-różowe Rodzina biadolić nie może, bo sama jest blada No w końcu mój arystokratyczny odcień skóry z nikąd się nie wziął
A u mnie nie wiem skąd Ojciec jest normalny, za to mamy nie-opalonej nie widziałam jeszcze ani raz w życiu(przez całe lato leży plackiem na słońcu bez filtrów ). Musiałabym pogrzebać głębiej w mojej rodzinie, może jakiś/jakaś bladolica/bladolic by się znalazł

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Olu ja mam to samo. Z natury jestem bladzioch, a że się kwaszę i filtruję to tym bardziej. Z tym ze ja touwielbiam. Czarne włosy, blada cera i śliwka na ustach
Ach, kwasy Chciałabym, bardzo, ale to bardzo ich używać. Tylko oczywiście na tej drodze stoi powszechny problem- pieniądze Ale jak zacznę pracować, to... ech
Taki troszkę gotycki(?) wygląd preferujesz chyba Mnie się marzą rude, długie włosy Ale musiałabym się babrać w farbach i mieć na karku nauczycieli z mojej szkoły

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując