Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Działalność gospodarcza - rękodzieło
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-28, 10:16   #12
susse
Zakorzenienie

Dot.: Rękodzieło

Cytat:
Napisane przez Pel_Sca Pokaż wiadomość
Susse, obejrzałem wszystkie zdjęcia jakie zamieściłaś i powiem Ci, że mi bardzo się podobają i uważam je za naprawdę ładne i interesujące.

Susse, chętnie podzieliłbym się swoją opinią, ale najpierw napisz proszę co Ty myślisz o tym pomyśle biznesowym?
Sama nie wiem co mam myśleć, ze względu na to, że jakiś czas temu założyłam profil na fb i instagramie i niestety nie cieszą się one dużym zainteresowaniem. Zastanawiałam się nad założeniem sklepu internetowego. Raz wystawiłyśmy się na targach przed Bożym Narodzeniem, ale wydaje mi się, że przyszło na nie mało osób i delikatnie mówiąc nie była to nasza grupa docelowa. Uważam, że cen nie mamy wysokich, jednak wiesz jacy są niektórzy ludzie, chcieliby dostać wszystko za darmo. A zrobienie takiego jajka czy bombki naprawdę jest czasochłonne, nie mówiąc o tym, że moja mama jest bardzo dokładna i materiały, z których to wykonuje też kosztują. Co do biżuterii, którą ja wykonuję to są kamienie naturalne i srebro, a nie plastik z metalem. Zdaję sobie sprawę, że na rynku jest już bardzo dużo firm wykonujących podobną biżuterię.
susse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując