2016-10-28, 11:45
|
|
Gang Iren
|
Dot.: Irenosławy The Best - TRZYDZIESTKA !!! – 30%
Cytat:
Napisane przez magnolia79
I znów weekend... masakra jak ten czas leci [emoji17] Jeszcze jakiś pmsowy dół mnie dopadł...
Do tego 1 listopadowy smutek, ze tak ważnych osób nie ma juz od tylu lat w moim zyciu... ehhh
A co do wyzwań... książki to przygoda, magia, inny świat... skok do innej rzeczywistości... !!! zapieranie sie, ze przeczyta się tyle i tyle i wiecej od kogoś innego, jest dla mnie niepojete... ale mi to lotto...
|
Nie smutaj 
Czas leci bardzo szybko. Jeszcze 2 miesiące do końca roku, który dopiero co się zaczynał!!
Czytam teraz bloga o zarządzaniu czasem. Może coś podpatrzę, coś uda mi się zmienić... Chciałabym z życia wyciągnąć maksymalnie dużo. No pewnie każdy chciałby.
Mag, to raczej tak nie działa. Serio wątpię, żeby ludzie czytali na wyścigi. Po prostu liczą sobie ile przeczytali i dzielą się wynikami w "wyzwaniu".
A jeśli dzięki temu ktoś zamiast siedzieć nad bzdurną telenowelą sięgnie po książkę, to chyba tylko na plus (no, jeszcze zależy po jaką książkę ).
Cytat:
Napisane przez magnolia79
Wiecie, ze w tym roku mam pomysł na choinkę retro, moje retro, od mamy zabiorę wszystkie ozdoby jakie miałam w domu rodzinnym, nie wiem co tam zostało z tych bombek... jakoś tak sentyment mi się włączył... 
Pamiętam, ze tam było mnóstwo szyszek, ptaszków, łabędzie, sopelki 
|
Mnie się takie bardzo podobają
|