Boozesz Ty też masz,dobra teściową[emoji14]najlepiej żeby 32letni synek dalej z,mamusia mieszkał hihi
My też wyszlismy z,założenia że lepiej dzielić mieszkAnie z,bankiem. Mogliśmy wykończyc i wyremontować dom po dziadkach TZ w miejscowości gdzie mieszkają rodzice Tz tylko ram żadne z,Nas nie miałoby pewniej pracy. Tzn ja łatwiej bo bym coś znalazła. Tz tak dobrze płatnej pracy by tam nie dostał. Poza tym duże miasto=duże możliwości,,szanse rozwoju, dostęp do rozrywki, kultury. Nie żałujemy podjętej decyzji. Czasem jest ciężko bo jesteśmy zdani tylko na siebie, ale dajemy radę
Hania się przebudzila, płacz pędze z,butla i mleczkiem zjadła 10ml o śpi. Ona chyba pić trochę chciała a nie jeść. Muszę butlę z wodą na noc szykować.
Pedicetamolu dziś nie daję, wczoraj dałam to cały wyplula[emoji14]chyba coś w czopkach kupię.
Jak skóra Wojtusia? Troszkę lepiej? Dermatolog coś nowego poradził?
U mnie też pobudkka co chwila.
Trzeba to przetrwać. Innego wyjścia nie ma.
Wy tymczasowo mieszkaliscie coś tak kojarzę

tak to bym się skusiła. Wiedząc, że to określony ściśle czas i papa idziemy na swoje[emoji14]
U Nas też zębów nie widać codziennie patrzę. Dziąsła takie miękkie. Smoczka chce i za chwilę pluje nim. Chyba ją dalej bolą :/
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz