Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-29, 00:07   #2307
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Boozesz Ty też masz,dobra teściową[emoji14]najlepiej żeby 32letni synek dalej z,mamusia mieszkał hihi
My też wyszlismy z,założenia że lepiej dzielić mieszkAnie z,bankiem. Mogliśmy wykończyc i wyremontować dom po dziadkach TZ w miejscowości gdzie mieszkają rodzice Tz tylko ram żadne z,Nas nie miałoby pewniej pracy. Tzn ja łatwiej bo bym coś znalazła. Tz tak dobrze płatnej pracy by tam nie dostał. Poza tym duże miasto=duże możliwości,,szanse rozwoju, dostęp do rozrywki, kultury. Nie żałujemy podjętej decyzji. Czasem jest ciężko bo jesteśmy zdani tylko na siebie, ale dajemy radę

Hania się przebudzila, płacz pędze z,butla i mleczkiem zjadła 10ml o śpi. Ona chyba pić trochę chciała a nie jeść. Muszę butlę z wodą na noc szykować.
Pedicetamolu dziś nie daję, wczoraj dałam to cały wyplula[emoji14]chyba coś w czopkach kupię.

Jak skóra Wojtusia? Troszkę lepiej? Dermatolog coś nowego poradził?

U mnie też pobudkka co chwila.
Trzeba to przetrwać. Innego wyjścia nie ma.

Wy tymczasowo mieszkaliscie coś tak kojarzę tak to bym się skusiła. Wiedząc, że to określony ściśle czas i papa idziemy na swoje[emoji14]
U Nas też zębów nie widać codziennie patrzę. Dziąsła takie miękkie. Smoczka chce i za chwilę pluje nim. Chyba ją dalej bolą :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jeszcze dobre było to że wyprowadzialiśmy się pod koniec maja a moja teściowa na to " to jak to? Na Dzień Dziecka go już nie będzie?"[emoji23] ja ją naprawdę lubię i mamy dobry kontakt, ale czasem jak coś palnie, to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. U Wojtka ta skóra raz lepiej, raz gorzej. Już sama nie wiem czy jest ta alergia na nabiał albo może na coś innego, czy tylko ma AZS. Od przyjazdu z nad morza walczymy z wysypką i drapaniem i tak sobie myślę czy może to coś innego niż ten nabiał, bo w sumie nie jem już tyle czasu a jak nie poddam fenistilu, to się budzi w domu i drapie[emoji53]

Odnośnie domu to myślę że dobrze zrobiliście. W końcu mieć dom i nie móc się realizować czy dobrze zarabiać to też nie jest żadne rozwiązanie. Mnie kiedyś ten kredyt przerażał a teraz traktuje go jak normalną płatność.
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Ania też mam masakrę....strszanie mi spać się chce
Współczuję [emoji8] obyś dała radę coś pospać

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez chudziaszek11
Czas edycji: 2016-10-29 o 00:09
chudziaszek11 jest offline Zgłoś do moderatora