2008-02-24, 08:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Napisane przez tymena
Dokładnie  Tusz do rzes to genialny wynalazek. Nic tak nie wyostrza twarzy jak podkreślone nim oczy. Ja dorzucę jeszcze kredkę do brwi 
|
Ja kredek do brwi nie używam ale dorzucę róż-z bladej zrobi śliczną i rumianą 
Cytat:
Napisane przez mskladaczek
A ja tam moge lazic nie umalowana, wyrzucac smieci  jechac na zakupy, dzisiaj nawet do sephory i douglasa wlazlam gola
Na codzien jednak podklad, meteorytki, bronzer i odrobine rozu. Blyszczyk i tusz.
Cienie sporadycznie be-zowe.
Szminki nie uzywam, pare razy probowalam i wygladam jak smarkacz, co to podkradl szminke mamie 
Kredka do oczu to koszmar, no za chiny nie pottrafie prostej kreski namalowac ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Kredki lubię(ostatnio kupiłam piękną turkusową,nie wiem tylko kiedy ja juj użyję ),linery też choć rzadko mi się chce z nimi walczyć .Też nie mogę szminek,mam dwie bardzo delikatne ale używam tylko na supoer specjalne okazje.Nie ma to jak błyszczyk jednak
Cytat:
Napisane przez your Angel
Taaak... Tusz do rzęs jest do życia równie niezbędny jak tlen
Trochę podkładu, rozświetlający róż, odrobinka sypkich pryzm do przysypania całości, czarny tusz Max Factora albo Rimmela i od razu jest bosko
|
Cytat:
Napisane przez your Angel
Tak, od pryzm jest Givenchy
Wiesz Papużko, ja mam gigantyczny kufer wypełniony po brzegi kolorowymi skarbami  Ale niecodziennie używam czegoś poza podkładem, korektorem, tuszem, pudrem i błyszczykiem
Jestem w rodzinie znana z moich talentów manualnych (po mamusi  ) i damska część rodziny oraz koleżanki wiedzą, że warto zwrócić się do mnie z prośbą o zrobienie makijażu i doradzenie czegoś  Kocham ten sport 
|
Kufra nie mam( to znaczy mam,ale malutki taki na wyjazdy),ale mam półeczkę makupową-wklejam foto.Uwielbiam ją porządkować,przeglądać,pr zestawiać,polerować.
Angel,jeśli możliwe proszę o forto kufra.Uwielbiam oglądać makijażowe kolekcje prawie tak samo jak perfumiarskie
Też doradzam i robię makijaż,straszna to frajda,lubię poczuć sie jak ekpert .Ostatnio po tym jak pomalowałam moją koleżankę stwierdziła,że musi zacząć się malować na codzień bo tak ładnie wygląda .
|
|
|