Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar II
Wątek: Scent Bar II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-24, 08:42   #1036
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Dot.: Scent Bar II

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Dokładnie Tusz do rzes to genialny wynalazek. Nic tak nie wyostrza twarzy jak podkreślone nim oczy. Ja dorzucę jeszcze kredkę do brwi
Ja kredek do brwi nie używam ale dorzucę róż-z bladej zrobi śliczną i rumianą

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
A ja tam moge lazic nie umalowana, wyrzucac smieci jechac na zakupy, dzisiaj nawet do sephory i douglasa wlazlam gola

Na codzien jednak podklad, meteorytki, bronzer i odrobine rozu. Blyszczyk i tusz.
Cienie sporadycznie be-zowe.
Szminki nie uzywam, pare razy probowalam i wygladam jak smarkacz, co to podkradl szminke mamie
Kredka do oczu to koszmar, no za chiny nie pottrafie prostej kreski namalowac
Kredki lubię(ostatnio kupiłam piękną turkusową,nie wiem tylko kiedy ja juj użyję ),linery też choć rzadko mi się chce z nimi walczyć.Też nie mogę szminek,mam dwie bardzo delikatne ale używam tylko na supoer specjalne okazje.Nie ma to jak błyszczyk jednak

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Taaak... Tusz do rzęs jest do życia równie niezbędny jak tlen
Trochę podkładu, rozświetlający róż, odrobinka sypkich pryzm do przysypania całości, czarny tusz Max Factora albo Rimmela i od razu jest bosko
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Tak, od pryzm jest Givenchy

Wiesz Papużko, ja mam gigantyczny kufer wypełniony po brzegi kolorowymi skarbami Ale niecodziennie używam czegoś poza podkładem, korektorem, tuszem, pudrem i błyszczykiem

Jestem w rodzinie znana z moich talentów manualnych (po mamusi ) i damska część rodziny oraz koleżanki wiedzą, że warto zwrócić się do mnie z prośbą o zrobienie makijażu i doradzenie czegoś Kocham ten sport
Kufra nie mam( to znaczy mam,ale malutki taki na wyjazdy),ale mam półeczkę makupową-wklejam foto.Uwielbiam ją porządkować,przeglądać,pr zestawiać,polerować.
Angel,jeśli możliwe proszę o forto kufra.Uwielbiam oglądać makijażowe kolekcje prawie tak samo jak perfumiarskie

Też doradzam i robię makijaż,straszna to frajda,lubię poczuć sie jak ekpert.Ostatnio po tym jak pomalowałam moją koleżankę stwierdziła,że musi zacząć się malować na codzień bo tak ładnie wygląda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2737.JPG (109,0 KB, 76 załadowań)